Autószállítás, autómentés – Blackjoe autómentő Érd  

Telephelyünk koncentráltsága miatt, könnyedén elérjük Érd területeit. Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni nagyon rövid idő alatt. Amennyiben autópálya területén hagyja cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi rögtön indulunk megmentésére, a hét minden napján, a nap bármely órájában.

Személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, baleset vagy műszaki hiba esetén került bajba? Megoldjuk! 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat a 06 70 207 9554 -es számon!

Éjjel-nappal hívhat! 

Non-stop autómentés Érd. Gyors, olcsó, profi, megbízható autómentés, autószállítás. 

Blackjoe autómentő Érd környékére nagyon gyorsan kiér Pest megyében

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel sokkal gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autószállítás, autómentés 0-24 órás szolgálattal, non-stop

Autómentés Érd területén 0-24

autómentés Érd térkép

Ügyfeleink véleménye:

Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással.
Minden a megbeszéltek szerint történt.
Máskor is csak őket fogom választani.
Ha valaki olcsóbbat talál az nem biztos hogy jó!
Nekem is volt már másokkal kudarc.
Végre megtaláltam az embert aki a munkáját szereti.
Szép napot és sok munkát nektek!

Balázs Tóth

Tökéletes volt a szolgáltatás, minden a megbeszéltek szerint történt. Bárkinek szivesen ajánlom! Nagyon köszönjük!

András Fenzel

Remek, gyors, pontos, ügyfélközpontú 😄👌

Invest Eco

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról. Non-stop autómentés Érd területén is megbízhatóan, gyorsan..

Fontos információk:

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen a szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre
autómentő Pest megye

Autómentés Érd – Autószállítás Érd – Autómentő Érd

Keressen még bennünket éjjel-nappal:

Kisgépmentés Érd – tréleres autómentés Érd – furgonmentés Érd – motormentés Érd – kisbusz mentés Érd – non-stop autómentés Érden

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Vállalunk minden járművet, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre non-stop rendelkezésre állással.

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, kedvező áron vállalják a javítást.

Blackjoe autómentő nem hagyja magára a bajban Érden sem! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Érd bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért, non-stop elérhetőek vagyunk!

0-24 autómentés! Keressen minket bizalommal!

 

Non-stop autómentő Érd = Black Joe. Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít! 0-24 órában hívhat autómentés – autószállítás kapcsán Érd területén. 

 

Black Joe autómentő Érd területén azonnal indul Önért! Non-stop készenlétben állással várjuk megkeresését. 

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről a legnagyobb biztonság érdekében, hogy minél gyorsabban biztonságba juthasson Érd területén. 

Autómentés, furgonmentés, autószállítás Érd területén éjjel-nappal! Ne habozzon, ha bajba került, hívjon minket non-stop, 0-24, bármikor és azonnal indulunk. Mindig a kezünkben a telefon, így sosem maraduk le egy hívásról sem, ha szüksége van ránk. Pár percen belül indulunk és érkezik a segítség Budapesten és környékén a legtöbb méretű gépjármű számára. 

Közel 7 éve foglalkozunk autómentéssel, több, mint 500.000 probléma mentes kilóméterrel a hátunk mögött. Ügyfélszolgálatunk 0-24 órában elérhető és a lehető legkitűnőbb szolgáltatások százait nyújtottuk eddig ügyfeleink számára a gépjárművek mentése során. Várjuk az Ön hívását is, ha autómentésre van szüksége. 

Azonnali segítés, kedvező árak várják. Bizza ránk az autómentést, szállítást! 

Autószállítás Érden is BlackJoe-val!

 0-24 órában állunk rendelkezésére. Akár külföldről tért haza, akár munkába menet közben akadt gondja autójával. Lerobbant, balesetet szenvedett vagy kifogyott a benzin, éjjel-nappal hívhat minket autómentés, autószállítás kapcsán Érd területén. Sérült, üzemképtelen autóját a legrövidebb idő alatt elszállítjuk. 
Azonnali műszaki segítséget is nyújtunk. Amenyiben lehetséges a helyszínen hibajavítás, azt is vállaljuk. Számíthat ránk a bajban. Autómentés Budapest környékén.

Blackjoe gyors, olcsó, profi, megbízható.

Belföldön és külföldön is számíthat autómentés, autószállítás szolgáltatásunkra. 

Autómentés Érd: azonnali segítség a bajba jutott autó tulajdonosoknak.

Autómentő szolgáltatásaink: Tréleres jármű mentés, szállítás, amennyiben lehetséges azonnali hibamegállapítás és szerelés, amennyiben lehetséges. 

Hívás most!