Autómentő autós applikáció

 

Magyarország első INGYENES, regisztráció nélküli, magyar nyelvű autómentőt hívó androidos és IOS autós applikáció alkalmazása immáron elérhető.

Egy mozdulattal letölthető, letöltés után már nem használja az internet forgalmat.

A telefonban lévő GPS segítségével megjelenik autód, illetve a tartózkodási hely pontos koordinátája, ami alapján a lehető legpontosabban tudunk tájékozódni, amely egy beépített sms küldő gombbal azonnal átküldhető nekünk.

Egyszerű, átlátható, gyors, kényelmes alkalmazás. Az egyik legjobb dolog, amit megtehetsz rövidebb-hosszabb útra indulás előtt. Érdemes mielőbb letölteni a biztonságos utazás érdekében.

 

 

Töltse le még ma, nem tudhatja, mikor lesz rá szüksége!

 

IOS autós applikáció

Töltse le Androidos telefonra:

IOS  app autómentés

Töltse le IOS telefonra:

Black Jqe autómentés logo

Az autós app mind Android, mind IOS rendszer használatával kompatibilis. 

Fontos: autóval kapcsolatos és más alkalmazások használata közben a telefont soha ne kezeljük vezetés közben! A biztonságos vezetés érdekében állítsuk félre az autót, amennyiben módosításokat szeretnénk végezni rajta.

 

Fedezze fel Magyarország első INGYENES, regisztráció nélküli, magyar nyelvű autómentőt hívó mobilalkalmazását!

 

Az új androidos és iOS autós applikáció már elérhető, és könnyedén letölthető a telefonodra. A legjobb része? Az alkalmazás letöltés után már nem igényel internetkapcsolatot!

Az alkalmazás segítségével a telefonod GPS-ének segítségével megjeleníthető az autó, valamint a pontos tartózkodási hely koordinátái, mely adatok lehetővé teszik, hogy maximálisan pontosan meghatározhassuk, hol tartózkodik az autóval, valamint az alkalmazás beépített sms küldő gombjával azonnal el is küldhesd nekünk a szükséges információkat. Nem szükséges a Google Maps használata.

A Blackjoe autómentő autós applikációja rendkívül egyszerű, átlátható és gyors. Az egyik legjobb eszköz, amit magával vihet bármilyen rövidebb-hosszabb útra indulás előtt. Biztos lehetsz benne, hogy letöltésével mindent megtett (járműve rendszeres karbantartása mellett) a biztonságos utazás érdekében.

Ne habozzon tovább, töltse le ezt a hasznos kiegészítőt telefonjára most! Ezzel az applikációval még nagyobb biztonságben érezheti magát.

 

Autós alkalmazás, egy app, a nagyobb biztonságért.

Hívás most!