Ismerjen meg minket!

Bán József vagyok. Én, vagy a feleségem, Renáta  fogjuk felvenni a telefont és személyesen kezeskedünk róla, hogy megoldjuk a problémáját.

Közel 3 éve kezdtünk el autómentéssel foglalkozni, azóta több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz mentett autó és ügyfél áll a hátunk mögött. Folyamatosan törekszünk a maximális elégedettségre mind árainkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal.

Cégünk, a Blackjoe Autómentés Zsámbok – központi telephellyel rendelkezik, így Budapest, M3 környékére nagyon gyorsan kiérünk, de azonnal indulunk abban az esetben is, ha Európa valamelyik országában lenne szüksége autószállító, autómentő szolgáltatásra.

Hisszük, hogy kedvességgel, emberséggel, vidámsággal a legrosszabb “élményt” is kedves emlékké formálhatjuk.

Hiszünk az apró gesztusok erejében, ezért nálunk mindig van telefontöltő szinte minden újabb típusú telefonhoz, igény esetén ingyen WiFi, cigi  /mi nem dohányzunk/ vagy kávé szünet, amikor szeretnék, vagy ha már sokat várakoztak az út szélén távol mindentől, akár szendviccsel és üdítővel is készülünk.

0-24 autómentés Zsámbok központtal.

Az utazás végén úgyis mindenki azzal köszönöm el tőlünk, hogy soha többet nem szeretnének ilyen szituációban velünk találkozni, de ha mégis szükség lenne ránk, biztosan nem fognak mást választani!

RÖVID KIÉRKEZÉSI HATÁRIDŐVEL, akár több autóval egy időben is ki tudunk vonulni.

Bármikor, bárhonnan, bárhova EURÓPA TELJES TERÜLETÉN!

 

Rólunk 1
Ha Zsámbok autómentés, akkor jusson eszébe Blackjoe autómentő szolgálata.

Autómentés, autószállítási árainkról itt tájékozódhat

Hívás most!