Autómentés, autószállítás Romániából

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás területén Romániában is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Legyen az személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, megoldjuk. 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat! 

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Romániából szeretné működésképtelen autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre. 

Tréleres autómentés, atószállítás Romániából gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

Autómentőnk azonnal indul Önért! Autómentés Romániából Magyarországra? Hívjon minket és azonnal indulunk Önért!

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés Romániából 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Románia területén

automentes autoszallitas romania

Ügyfeleink véleménye:

Balesetes autóm szervizbe szállításához volt szükségem rövid időn belül autómentőre és az interneten találtam rá Blackjoe-ra. Miután elküldtem a címem neki jött az sms, hogy 8 perc múlva ott vagyok.🙂 Végtelenül kedves, korrekt embert ismertem meg személyében, elrepült az idő utazás közben. Megérkezésünkkor szólt, hogy ha gondolom megvár és hazavisz. Útközben említettem neki, hogy megkeresném a az elrepült dísztárcsám ő szó nélkül félreállt a visszaúton és segített keresni. Amikor a fizetésre került sor akkor lepett meg igazán. A házunknál állt meg és az előzetesen közölt( már akkor is nagyon baráti) viteldíjat kérte, egyetlen forint felárat se kért a szervizben várakozásért se a hazaútért. Igazi háztól-házig szolgáltatást nyújtott amiért ezúton is hálás vagyok neki. Ha valaha is szükségem lesz autómentésre/szállításra nem kérdés csakis őt fogom hívni és mindenkinek szívből ajánlom Joe-t. Köszönöm még egyszer.

Havelda Zoltán

4év után egy elszakadt csavar rosszkor rossz helyen és az autóm megadta magát. Ekkor megtaláltam Blackjoet és egyből el is lehetett érni és pár órán belül jött is értünk. Megbízható, gyors és rugalmas. Ajánlom mindenkinek.

Szabi Schwarz

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról. 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen a szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre

automentes autoszallitas romaniabol

Autómentés Románia – Autószállítás Románia – Autómentő Románia

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Románia – tréleres autómentés Románia – furgonmentés Románia – motormentés Románia – kisbusz mentés Románia – tréleres autószállítás Romániából

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Románia bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért!

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Románia területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Romániából. 

 

 

Hívás most!