Non-stop autószállítás, autómentés Szlovénia területéről

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás Szlovénia területén is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, baleset vagy műszaki hiba esetén került bajba? Megoldjuk! 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat S.O.S. a +36 70 207 9554 -es számon!

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Szlovéniából szeretné működésképtelen, műszaki hibás vagy sérült autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre. 

Tréleres autómentés és atószállítás Szlovéniából gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan, akát Ljubljana, akár Maribor vagy a többi városba kell elmennünk Önért.

Non-stop autómentés és autószállítás azonnali indulással!

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók.

 

Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

 

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Akkor is megtaláljuk, ha nem tudja pontosan, hova kell mennünk Önért vagy a sérült, elszállításra váró autóért.Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Szlovénia területén

autószállítás autómentés Szlovénia

Ügyfeleink véleménye:

Egy nagyon kedves,pontos, megbízható embert ismerhettünk meg Joe személyében. Az egész út alatt kényelemben biztonsàgban éreztük magunkat. Mégegyszer nagyon szépen köszönjük neki a mentést és tovàbbi sok sikert kívánunk neki az élet minden területén! Mindenkinek csak ajànlani tudom!

Debreceni Szandra

Mindig elérhető, korrekt, gyors, pontos. Nincs kis betűs buktató.
Mindenkinek ajánlom a szolgáltatást.
Ford S-max Club HUNGARY partnere a szállításban.
Köszönjük.
Jancsi Kukorica

Eloszor az applikaciot ismertem meg, azota pedig partnerkent is szivbol ajanlhatom Józsefet. Korrekt, megbizhato es szimpatikus! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bence Barta

Autómentés és autószállítás Szlovéniából

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal keressen bennünket autómentés vagy autószállítás kapcsán . 

Fontos teendők ha autómentő, autószállító szolgáltatásra lenne szüksége

Hívjon bennünket a +36702079554 -es telefonszámon.

Azonban, ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt
  • Hagyja el az autót, gépjárművet
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen az autópálya szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a gyors segítségre
Autómentés Szlovákia

Autómentés Szlovénia – Autószállítás Szlovénia – Autómentő Szlovénia

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Szlovénia – tréleres autómentés Szlovénia – furgonmentés Szlovénia – motormentés Szlovénia – kisbusz mentés Szlovénia – tréleres autószállítás Szlovéniából

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a mentés vagy elszállítás helyszínére, vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Szlovénia bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt.

Ne késlekedjen, hívjon bennünket bizalommal azonnal a mielőbbi segítségért! Black Joe autómentő azonnali indulással, non-stop rendelkezésre állással várjuk hívását baleset vagy műszaki hiba esetén.

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Szlovénia területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Szlovéniából.

Legyen szó akár sürgős, akár előre betervezett autómentésről vagy autószállításról, műszaki segítségről, készséggel állunk rendelkezésére.

 

Autómentés és autószállítás szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető, így az sem probléma, ha éjszaka is utaznunk kell. Nagyméretű terepjárónkban Ön is elfér és velünk tarthat, míg autója szakszerűen rögzítve követi Önt a tréleren.

Autó vagy motor szállítása Szlovéniából? Az sem jelent gondot: a szállítás során, bármilyen felépítésű motor mozgatását meg tudjuk oldani. Legyen szó sportmotorról, chopperről vagy háromkerekű modellekről, biztosan fel fog férni a trélerre.

Válassza Ön is a Black Joe autómentő és autószállító szolgáltatását

 Csatlakozzon több száz ügyfelünkhöz, akiknek már probléma nélkül segítettünk az autószállítás során. Utazzon kényelmesen autónkban, beszélgessünk el kellemesen a hazaút során. Megnyugodhat, hogy az autó biztonságban hazaér Szlovéniából!

Black Joe autómentő és autószállító gyors, olcsó, profi, szakszerű és megbízható műszaki, nemzetközi segítséget nyújt baleset vagy egyéb meghibásodás esetén. Még azt sem kell megmondania, hová menjünk Önért, amennyiben applikációnkat letölti.

Blackjoe autómentő – autómentés Szlovénia: a bajba kerölt autók és autósok megmentője.

24 órás szolgáltatás

Ha autómentést keres Szlovéniában, hívjon minket, és mi a segítségére leszünk. Szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető, így akkor is nyugodtan hívhat, ha nem vészhelyzetről van szó. Azért vagyunk itt, hogy biztosan haza tudja hozni sérült autóját Szlovéniából. A megbeszélt időpontban a megbeszélt helyszínre érkezünk. 

Ha segítségre van szüksége, hívjon minket, és mi késedelem nélkül ott indulunk. Így ne aggódjon tovább az autójával kapcsolatos problémák miatt, akár pihenhet is egyet, amíg megérkezünk. 

Sürgősségi járműszállítás Szlovénia

Akár balesetet szenvedett, akár lerobbant a járműve, fontos, hogy egy megbízható autószállító cég gondoskodjon Önről. Biztos lehet benne, hogy mi tisztelettel bánunk Önnel, és minden igényét kielégítjük a mentés során hogy biztonságban érezze magát és járművét is. Vészhelyzeti autószállítási szolgáltatásokat kínálunk Szlovéniában a legtöbb típusú járműre, amely trélerünkre felfér, beleértve a személygépkocsikat, kisbuszokat, pótkocsikat, motorokat, mezőgazdasági járműveket is. 

Az előre megbeszélt árakon dolgozunk

Nálunk nincsenek rejtett költségek. Annyit fizet, amennyiben megállapodtunk külföldön is. Hívjon minket 0-24 órán keresztül! Autómentés – autószállítás Szlovénia. 

Nemzetközi autómentés és autószállítás Szlovénia területéről is

A világ minden táján, így Szlovéniában is segítettünk már autók mentésében és szállításában. Akár egy lerobbant, balesetes vagy újonnan vásárolt személyautó, vagy egyéb gépjármű a páciens, autóúton vagy autópályán vesztegelve, vagy egy kényelmes garázsban, mi segítünk Önnek a jármű hazaszállításában. A lehető leggyorsabb útvonalon érkezünk, hogy minél hamarabb a helyszínre érkezzünk. Töltse le applikációnkat is, hogy minél gyorsabban megtaláljuk Önt, hiszen a pontos koordináták segítik a legpontosabb lokációt helyzetének behatárolásában.

Akár Budapest akár valamelyik vidéki város a célpont, amelyre haza szeretne jönni, számíthat ránk! Ha Szlovénia autómentés – akkor Blackjoe a megfelelő választás. 

Hívás most!