Autómentés, autószállítás Portugália

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás területén Portugáliába/ból is. Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Legyen az személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, megoldjuk. 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat! 

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Portugáliából szeretné működésképtelen autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre. 

Tréleres autómentés, atószállítás Portugáliából gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

Autómentőnk azonnal indul Önért!

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Külföldi autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat! Nagy tapasztalattal rendelkezünk már a nemzetközi autószállítás területén, hiszen többször bejártuk már Európát és nagyon sok autót hoztunk már haza Magyarországra külföldről.

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Portugália területén

Ügyfeleink véleménye:

A legkorrektebb és legjobb hozzáállás amit valaha kaptam autószállítás terén. Csak őket ajánlom.

Nimród Stefán

Profi, pontos teljesítés. A megbeszélteknek megfelelően! Csak ajánlani tudom 🙂
Noémi Lákics

Nagy segítség volt, gyorsan jó áron dolgoznak és nagyon kedvesek.

Andrea Nyoszoli

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról. 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen a szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre
Autószállitás Németország

Autómentés Portugália – Autószállítás Portugália – Autómentő Portugália

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Portugália – tréleres autómentés Portugália – furgonmentés Portugália – motormentés Portugália – kisbusz mentés Portugália – tréleres autószállítás Portugália

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni az autószállító trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják az autók javítását. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Portugália bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt, akár műszaki problémája akadt, akár új autót vásárolt.

Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért! Nálunk kedvező és utólagos módosításmentes árak várják. Az autóbehozatal ügyéntézésében is tudunk segíteni. Megbízható, biztonságos autószállítás Portugáliából Blackjoe-val!

Autószállítás Portugáliából ár és kényelmi garanciával a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében. 

Amennyiben autót szállítana Portugáliába, ezügyben is kereshet minket bizalommal. Csak egy telefon és máris indulunk. 

Kapcsolat:

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Portugália területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Portugáliából. 

Hívás most!