Tréleres autószállítás és autómentés árak

  • Az autómentés, tréleres autószállítás árak több szempont alapján kerülnek meghatározásra.
  • Függ a szállítandó autó súlyától, méretétől, a terep, és időjárás viszonyoktól.
  • Kiszállási díj nincs.
  • Útdíjakat csak azokban az országokban számítunk fel, ahol kapus fizetési rendszer van.
  • Matricás díjfizetés esetén annak költségét mi álljuk.
  • Műszaki mentés esetén, az alapárakon felül extra díjat számíthatunk fel

 

Személyre szabott ajánlatainkról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Autószállítás árak a piacon található legkedvezőbb  ft/km -től
Autómentés árak a piacon található legkedvezőbb ft/km -től

Rólunk mondták autómentés, autószállítás kapcsán:

Balesetes autóm szervizbe szállításához volt szükségem rövid időn belül autómentőre és az interneten találtam rá Blackjoe-ra. Miután elküldtem a címem neki jött az sms, hogy 8 perc múlva ott vagyok. 🙂  Végtelenül kedves, korrekt embert ismertem meg személyében, elrepült az idő utazás közben. Megérkezésünkkor szólt, hogy ha gondolom megvár és hazavisz. Útközben említettem neki, hogy megkeresném a az elrepült dísztárcsám ő szó nélkül félreállt a visszaúton és segített keresni. Amikor a fizetésre került sor akkor lepett meg igazán. A házunknál állt meg és az előzetesen közölt( már akkor is nagyon baráti) viteldíjat kérte, egyetlen forint felárat se kért a szervizben várakozásért se a hazaútért. Igazi háztól-házig szolgáltatást nyújtott amiért ezúton is hálás vagyok neki. Ha valaha is szükségem lesz autómentésre/szállításra nem kérdés csakis őt fogom hívni és mindenkinek szívből ajánlom Joe-t. Köszönöm még egyszer.
Havelda Zoltán

Great service and good price!
I highly recommend 🔝
Michael Wacker

Eloszor az applikaciot ismertem meg, azota pedig partnerkent is szivbol ajanlhatom Józsefet. Korrekt, megbizhato es szimpatikus! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bence Barta

Árak 1
Egy Porsche 911 kellett Budapestről Münchenbe szállítani. Sok “autó szállító” (azért írom idézőjelbe, mert sokan számlát se tudnak adni, de elkérik a horror árakat) amikor csak az autó típusát meghallották, ahhoz is szabták az árat. Véletlenül bukkantam a Black Jó-e autómentés-re. Magyarország egyetlen autó mentő szolgáltatása, aki applikációval rendelkezik! Országon kívül is működik!Nemcsak az áraik nagyon emberségesek, de elejétől a végéig passzolt minden. Első perctől kezdve barátságos, segítőkész volt mindenben.
Gyors, precíz, korrekt, segítőkész!
Teljes szívből ajánlom őket bárkinek!
Ha lehetne 10 csillagot adni, akkor is 12-t adnék!
Hálásan köszönöm!
Ildikó Demeter

Szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető, így az sem probléma, ha éjszaka kell indulnunk, az nem befolyásolja az autószállítás, autómentés árak nagyságát. Nagyméretű terepjárónkban Ön is elfér, míg autója szakszerűen rögzítve követi Önt a tréleren.

Ha egy motort kell hazahozni egy másik városból vagy külföldről, az sem jelent gondot, bármilyen felépítésű motor mozgatását meg tudjuk oldani. Áraink fix, előre lebeszélt árak, nem fogunk utólag módosítani rajta

 

Nagyobb autó, jármű szállítás sem jelentent akadályt 

 

Nem bízzuk a véletlenre a munkát, 6 tonnás csörlőnkkel a nagyobb gépjárműveket is a trélerre tudjuk emelni. Az Ön autója akár 210 centiméter széles, 600 centiméter hosszú vagy 2320 kg tömegű is lehet, akkor is el tudjuk szállítani! Nagy tapasztalattal rendelkezünk még a nehezebb járművek szállítása területén is.

Gondja akadt autójával? Nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot! 

Hívja bármikor megadott telefonszámunkat vagy jelezzen applikációnkon keresztül, és mi a lehető leggyorsabban segítségére sietünk éjjel- nappal! Mindenben segítünk, ami autómentés, autószállítás vagy bármilyen autóval kapcsolatos meghibásodással kapcsolatos! Mivel nagy tapasztalatot szereztünk már az emberi reakciókról a segítségre szoruló autósok kapcsán, így visszaúton akár egy kis lelki-segélyt is nyújtani tudunk. Remek ár-érték arányú ft/km díjakkal dolgozunk.

Bennünk megbízhat, nem hagyunk senkit az út szélén!

 

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról.

Autómentés árak, amelyben nem csalódhat, hiszen minőségi, korrekt munkát végzünk. Autószállítás, autómentés árak előre megállapodva, nem módosítunk rajta utólag!

Autómentés, autószállítás egész Európa területén éjjel-nappal!

Ne habozzon, ha bajba került, hívjon minket 0-24, bármikor és azonnal indulunk. Mindig a kezünkben a telefon, így sosem maraduk le egy hívásról sem, ha szüksége van ránk. Pár percen belül indulunk és érkezik a segítség nem csak Budapesten és környékén.  Jármű mentés és szállítás korrekt díjakkal!

Autószállítás, autómentés szolgáltatásunkkal egész Európában rendelkezésre állunk

 

Szolgáltatásunk egész Európa területén elérhető, így nincs akadálya a külföldi utaknak sem. Csak mondja el, hol kell felvenni a gépjárművet, és a részletek megbeszélése után már indulunk is. Nem kell aggódnia, hiszen nálunk nem változnak az autómentés árak hazaérkezéskor sem.  A piacon található legkedvezőbb autómentés árak kilométerenként! Számos külföldi országot beutaztunk már ügyfeleink megbízásából Magyarországon kívül is.

 

Nemzetközi autószállítás kapcsán jártunk már:

 

  • Nyugat-Európában: Ausztria, Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Svájc, Franciaország, Olaszország, Monaco, Norvégia.
  • Kelet-Európában: Szlovákia, Lengyelország, Románia.
  • Balkánon: Szlovénia, Horvátország, Görögország, Szerbia, Montenegró.
  • Természetesen Magyarországon, Budapesten, Pest megyében, sőt egész Maygarországon számíthat ránk!

Tréleres autószállítás, autómentés árak fix ft/km díjakkal, meglepetés nélkül

 

Tudjuk, hogy az autószállítás sokszor lutri, de mi kizárólag az előre megbeszélt pontos díjat számítjuk fel a munka során. Így Önnek nem kell további kellemetlen meglepetésekre készülnie és autója ügyintézésére koncentrálhat. Blackjoe autómentő  olcsó árakat, profi, gyors kivitelezést garantál. 0-24 órás rendelkezésre állással. Hívjon minket bizalommal!

 

További autókkal kapcsolatos szolgáltatásaink

 Számos más autóval kacsolatos szolgáltatással is állunk rendelkezésére, mint például szervizelés vagy vizsgáztatás. Önnek nem kell mást tennie, mint megadni nekünk a részleteket, a többiről már mi gondoskodunk. Így azt is vállaljuk, hogy a más országból hazaszállított autót a külföldi úttal Magyarországra hozzuk, majd segítünk a papírmunka intézésben, műszaki átvizsgálásban, vizsgáztatásban, honosításban is.

Nálunk nem csak az autómentés árak, de a többi, említett szolgáltatás is azon az egyedi díjon kerül kiszámlázásra, amelyet előre lebeszéltünk. A piacon található legkedvezőbb árak kilométerenként. Black Joe autómentő várja hívását!

 Autómentés, autószállítás, műszaki mentés. Hívjon bennünket!

Válassza Ön is a Black Joe Autómentést, csatlakozzon több száz ügyfelünkhöz, akiknek már probléma nélkül segítettünk az autószállítás során. Utazzon kényelmesen autónkban, beszélgessünk el kellemesen a hazaút során. Megnyugodhat, hogy az autója biztonságban hazaér, legyen szó belföldi vagy külföldi útról! Nálunk a kedvező és problémamentes autómentás árak garantálva vannak. 

Egyedi, részletes autómentő árak után érdeklődjön elérhetőségeinken. 

Hívás most!