Autóvásárlás, autóbehozatal Hollandiából

dec 9, 2018 | autószállítás

Az EU országai közül jelenleg Hollandiából érdemes a leginkább használt autót behozni. 

Garantáltak a kilométer állások, és olcsók az autók. 

Jelenleg Hollandiában törvény írja elő az órák rögzítését. Ezt mindig mindenkinek meg kell tenni, akár műszaki vizsga, akár kis szerviz van folyamatban. 1991 óta minden márkaszerviz, és hivatalos javító műhely rögzíti. Ezt bárki ellenőrizheti az RDW oldalán alvázszám szerint. 

Ezeket a jelentéseket ki is értékelik minden esetben. Rögzítés után azonnal látják, hogy valós lehet-e az előző futásteljesítményhez képest., így az autóbehozatal Hollandiából lényegesen biztonságosabbá válik.

This image has an empty alt attribute; its file name is km-óra.jpg

Hogy miért olcsó?

Egyszerű. Olyan szintű útadó van náluk, ami bizonyos kor felett gazdaságtalanná teszi az autó üzemeltetését. Egy 3 literes dízel motoros autó adója már 600 ezer forintnál is több. Igyekeznek tehát minél előbb eladni. 

Náluk egyébként a szervizkönyv is nagyon pontosan van vezetve. Nem csak az első 5-6 év, hanem akár 15 éves korban is.

Az alsó és a közép kategória elég drága kint, hiszen nagyon népszerűek. Alacsony az adó, kevés karbantartást igényelnek.

Hol jövünk mi a képbe?

autószállítás Hollandia

Segítünk kiválasztani, és hazahozni. Azoknál a kereskedőknél közben tudunk járni ahol tudnak angolul. A vevő kinéz néhány autót kint. Beülünk az autóba, felkeressük a kiszemelteket sorban. Szakszerűen átnézzük. Megbeszéljük, melyiket érdemes, melyiket nem. Ezek után visszamegyünk a legmegfelelőbb autóért. Feltesszük, hazahozzuk. Természetesen itthon segítünk a papírmunkában is. A szállítási költség természetesen km alapú, amit az autó súlya határoz meg. 

Tehát ha Hollandiából /vagy akár máshonnan/ szeretnétek autót vásárolni, és autószállítás szükséges, hívjatok minket bizalommal! Igény szerint a magyarországi forgalomba helyezésben is tudunk segíteni.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Dicséret egy szerbiai autómentésért

Ügyfelünktől érkezett dicsérő szavak. Köszönjük szépen! "Mégegyszer köszönjük a mentést,a rugalmasságot, és a beszélgetést is. Ha Debrecenben jársz,...

Autómentés Franciaországból

Autómentés Franciaországból

Egyes autómentős cégeknek a "legjobb autómentés", az az eset jut eszébe, amikor a legtöbbet kereste. Nekünk ezzel szemben egész más.Valamikor...

7 tipp a téli vezetéshez:

7 tipp a téli vezetéshez:

Érdemes már a tél beköszönte előtt téliesíteni és átvizsgálni, vagy átvizsgáltatni az autót, hogy elkerüljük az első hó előtti tumultust a...

Kapcsolódó bejegyzések

Autószállítás, autóbehozatal külföldről

Autószállítás külföldről Többször keresnek minket külföldön vásárolt használt autó behozatal, szállítás kapcsán. Mi ilyennel is foglalkozunk autómentő szolgáltatásunkon túl, bár nem ez az elsődleges...

Hívás most!