Autóvásárlás Hollandiából


Az EU országai közül jelenleg Hollandiából érdemes a leginkább autót behozni. 

Garantáltak a kilométer állások, és olcsók az autók. 

Jelenleg Hollandiában törvény írja elő az órák rögzítését. Ezt mindig mindenkinek meg kell tenni, akár műszaki vizsga, akár kis szerviz van folyamatban. 1991 óta minden márkaszerviz, és hivatalos javító műhely rögzíti. Ezt bárki ellenőrizheti az RDW oldalán alvázszám szerint. 

Ezeket a jelentéseket ki is értékelik minden esetben. Rögzítés után azonnal látják, hogy valós lehet-e az előző futásteljesítményhez képest. 

This image has an empty alt attribute; its file name is km-óra.jpg

Hogy miért olcsó?

Egyszerű. Olyan szintű útadó van náluk, ami bizonyos kor felett gazdaságtalanná teszi az autó üzemeltetését. Egy 3 literes dízel motoros autó adója már 600 ezer forintnál is több. Igyekeznek tehát minél előbb eladni. 

Náluk egyébként a szervizkönyv is nagyon pontosan van vezetve. Nem csak az első 5-6 év, hanem akár 15 éves korban is.

Az alsó és a közép kategória elég drága kint, hiszen nagyon népszerűek. Alacsony az adó, kevés karbantartást igényelnek.

Hol jövünk mi a képbe?

This image has an empty alt attribute; its file name is Autoszallitas_Nemetorszag_2-1024x768.jpg
Autoszallitas_Hollandia

Segítünk kiválasztani, és hazahozni. Azoknál a kereskedőknél közben tudunk járni ahol tudnak angolul. A vevő kinéz néhány autót kint. Beülünk az autóba, felkeressük a kiszemelteket sorban. Szakszerűen átnézzük. Megbeszéljük, melyiket érdemes, melyiket nem. Ezek után visszamegyünk a legmegfelelőbb autóért. Feltesszük, hazahozzuk. Természetesen itthon segítünk a papírmunkában is. A szállítási költség természetesen km alapú, amit az autó súlya határoz meg. 

Tehát ha Hollandiából /vagy akár máshonnan/ szeretnétek autót vásárolni, hívjatok minket bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük