Autószállítás, autómentés Ausztria

Autómentés, autószállítás Ausztriából

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás területén Ausztriában is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, baleset vagy műszaki hiba esetén került bajba? Megoldjuk! 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat a 06 70 207 9554 -es számon!

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Ausztriából szeretné működésképtelen autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre.

autómentés Ausztria

Tréleres autómentés, atószállítás Ausztriából gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

Autómentőnk azonnal indul Önért!

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Ausztria területén

Autómentés Ausztria

Ügyfeleink véleménye:

Profi csapat. Köszönöm szépen a gyors és profi segítséget. Az autószállítás hiba és gond nélkül zajlott. Csak ajánlani tudom ha autómentőt keres valaki!

Tamas Barna

Tökéletes volt a szolgáltatás, minden a megbeszéltek szerint történt. Bárkinek szivesen ajánlom! Nagyon köszönjük!

András Fenzel

I had a problem with my VW transporter bus in Budapest and phoned Blackjoe. Within s hour he arrived, made a diagnosis and took the car with him on a trailer for repair. The next day it was professionally repaired for a reasonable price. Excellent service and thank you!

schaft B.

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról. 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen a szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre, autómentésre
Autómentés Ausztria

Autómentés Ausztria – Autószállítás Ausztria – Autómentő Ausztria

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Ausztria – tréleres autómentés Ausztria – furgonmentés Ausztria – motormentés Ausztria – kisbusz mentés Ausztria – tréleres autószállítás Ausztriából

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Ausztria bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért! 

 

Hívjon, írjon nekünk bizalommal és azonnal indulunk a megmentésére Ausztriába, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít! Non-stop elérhetőek vagyunk. 

Black Joe autómentő Ausztria területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Ausztriából. 

Tréleres autómentés Ausztria területén is non-stop rendelkezésre állással! Lerobbant, sérült, műszaki hibás, balesetes autó? Vagy új járművet vásárolt? Gyors, szakszerű segítségben számíthat ránk!

 Akár az autópálya valamelyik szakaszán, akár lakott területen került bajba, hívjon bennünket és azonnal indulunk. A legnagyobb hatékonyság érdekében érdemes még utazás előtt letölteni applikációnkat, hogy minél gyorsabban Ön és az autója segítségére siethessünk. 

Ha autószállítás vagy autómentés Ausztria, akkor Blackjoe! 

 

Hívás most!