Autómentés, autószállítás Olaszországból

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás területén Olaszországban is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Legyen az személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, megoldjuk. 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat! 

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Olaszországból szeretné működésképtelen autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre. 

Tréleres autómentés, atószállítás Olaszországból gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

Autómentőnk azonnal indul Önért!

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk Olaszország területéről is, nem számítunk fel rejtett díjakat!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Olaszország területén

automentes autoszallitas olaszország

Ügyfeleink véleménye:

Balesetes autóm szervizbe szállításához volt szükségem rövid időn belül autómentőre és az interneten találtam rá Blackjoe-ra. Miután elküldtem a címem neki jött az sms, hogy 8 perc múlva ott vagyok.🙂 Végtelenül kedves, korrekt embert ismertem meg személyében, elrepült az idő utazás közben. Megérkezésünkkor szólt, hogy ha gondolom megvár és hazavisz. Útközben említettem neki, hogy megkeresném a az elrepült dísztárcsám ő szó nélkül félreállt a visszaúton és segített keresni. Amikor a fizetésre került sor akkor lepett meg igazán. A házunknál állt meg és az előzetesen közölt( már akkor is nagyon baráti) viteldíjat kérte, egyetlen forint felárat se kért a szervizben várakozásért se a hazaútért. Igazi háztól-házig szolgáltatást nyújtott amiért ezúton is hálás vagyok neki. Ha valaha is szükségem lesz autómentésre/szállításra nem kérdés csakis őt fogom hívni és mindenkinek szívből ajánlom Joe-t. Köszönöm még egyszer.

Havelda Zoltán

I had a problem with my VW transporter bus in Budapest and phoned Blackjoe. Within s hour he arrived, made a diagnosis and took the car with him on a trailer for repair. The next day it was professionally repaired for a reasonable price. Excellent service and thank you!

schaft B.

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról. 

Fontos információk meghibásodás, baleset esetén:

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen a szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre

automentes autoszallitas olaszországbol

Autómentés Olaszország – Autószállítás Olaszország – Autómentő Olaszország

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Olaszország – tréleres autómentés Olaszország – furgonmentés Olaszország – motormentés Olaszország – kisbusz mentés Olaszország – tréleres autószállítás Olaszországból

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is. Ahol járművel mentése van a központban, ránk biztosan számíthat.

Olaszország bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban meg tudjuk szervezni járműve hazaszállítását a pontos szállítási határidő betartásával versenyképes áron. 

Autószállítás Olaszországból? Keresse Blackjoe-t!

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Olaszország területére is azonnal indul Önért, hogy Ön és az autó is mihamarabb biztonságba kerülhessen!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Olaszországból akár műszaki hibás, balesetes, sérült vagy újonnan vásárolt autóról van szó kedvező áron.

Telefon: 06702079554 0-24 órában hívhat. Blackjoe a megbízható autómentő, autószállító.

Autómentés és autószállítás Olaszországból, használja applikációnkat! Nemzetközi autószállítás, autómentés Olaszországból is 0-24 órás rendelkezésre állással. Nyugodtan ránk bízhatja magát és az autót és mi biztonságosan hazaszállítjuk Magyarországra! Blackjoe gyors, pontos, megbízható!

Igény szerint csere autót is viszunk magunkkal, ha a továbbutazás feltétlenül szükséges. 

Autómentés és autószállítás olaszországból? Hívja Blackjoe-t!

 

Call Now ButtonHívás most!