Non-stop autószállítás autómentő Csehország területéről is

+36 70 207 9554

Tréleres autómentés és atószállítás Csehországból gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás Csehország területén is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, baleset vagy műszaki hiba esetén került bajba? Megoldjuk! 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat a 06 70 207 9554 -es számon!

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Csehországból szeretné működésképtelen, sérült autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre.

 

Non-stop autómentés és autószállítás azonnali indulással! Baleset vagy műszaki hiba esetén is azonnal indulunk, hogy Önt és járművét külföldről Magyarországra szállítsuk. Éjjel-nappal hívhat minket.

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók.

Blackjoe Autómentés Csehország

 

Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

 

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Akkor is megtaláljuk, ha nem tudja pontosan, hova kell mennünk Önért vagy a sérült, elszállításra váró autóért.Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Csehország területén

automentes autoszallitas csehorszag

Ügyfeleink véleménye:

Gyors,korrekt,megbízható autószàllítàs.

Adrienn Ès Dorinel Janku

Tökéletes volt a szolgáltatás, minden a megbeszéltek szerint történt. Bárkinek szivesen ajánlom! Nagyon köszönjük!
Fenzel András

Köszönjük a gyors és szakszerű segítségét. Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szolgáltatással. Azt kaptuk annyiért és akkora, amikorra kértük, gyors reakcióidővel (szombat délutáni hívás, vasárnap reggeli mentés) Köszönjük!

Sandor Götz

Autómentés és autószállítás Csehországból

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal keressen bennünket autómentés vagy autószállítás kapcsán . 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Hagyja el az autót, gépjárművet
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Hogy megelőzze az autópálya balesetet, menjen a szalagon kívül, hívjon bennünket azonnal és segítünk a további teendőkben.
automentes autoszallitas csehorszagbol

Autómentés Csehország – Autószállítás Csehország – Autómentő Csehország

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Csehország – tréleres autómentés Csehország – furgonmentés Csehország – motormentés Csehország – kisbusz mentés Csehország – tréleres autószállítás Csehországból – autómentő Csehország

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a mentés vagy elszállítás helyszínére, vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 0-24 autómentő szolgálat. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is szükség esetén. Ha autómentést keres, jusson eszébe Blackjoe!

Csehország bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt.

Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért! Black Joe autómentő azonnali indulással, non-stop rendelkezésre állással várjuk hívását. A cseh autópálya számunkra ismerős terep, hívjon minket bizalommal. Trélerünkön 210 cm széles, 600 cm hosszú, és 2320 kg-ig is tudunk szállítani. Blackjoe autómentés-autószállítás szolgáltatása nem hagyja magára a bajban Csehországból műszaki hiba esetén, de baleset vagy autó vásárlása esetén sem. 

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Csehország területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Csehországból.

Legyen szó akár sürgős, akár előre betervezett autómentésről vagy autószállításról, műszaki segítségről, készséggel állunk rendelkezésére.

Max. 6 tonna teherbírású csörlővel rendelkezünk, így akár egy kisbuszt is fel tudunk húzni a trélerre.

 

Autómentés és autószállítás szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető, így az sem probléma, ha éjszaka is utaznunk kell. Nagyméretű terepjárónkban Ön is elfér és velünk tarthat, míg autója szakszerűen rögzítve követi Önt a tréleren.

Autó vagy motor szállítása Csehországból? Az sem jelent gondot: a szállítás során, bármilyen felépítésű motor mozgatását meg tudjuk oldani. Legyen szó sportmotorról, chopperről vagy háromkerekű modellekről, biztosan fel fog férni a trélerre.

Válassza Ön is a Black Joe autómentő és autószállító szolgáltatásátcsatlakozzon több száz ügyfelünkhöz, akiknek már probléma nélkül segítettünk az autószállítás során. Utazzon kényelmesen autónkban, beszélgessünk el kellemesen a hazaút során. Megnyugodhat, hogy az autó biztonságban hazaér Csehországból!

Black Joe autómentő és autószállító gyors, olcsó, profi, szakszerű és megbízható műszaki, nemzetközi segítséget nyújt baleset vagy egyéb meghibásodás esetén. Még azt sem kell megmondania, hová menjünk Önért, amennyiben applikációnkat letölti.

Ha autómentő Csehország – akkor Blackjoe autómentő-autómentés a jó választás. 

 

Hívás most!