Non-stop autómentés, autószállítás Szlovákia területéről is

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás Szlovákia területén is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Legyen az személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, megoldjuk. 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat! 

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Szlovákiából szeretné működésképtelen, sérült autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre. 

Tréleres autómentés és atószállítás Szlovákiából gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

Non-stop autómentés és autószállítás azonnali indulással!

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók.

 

Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

 

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Akkor is megtaláljuk, ha nem tudja pontosan, hova kell mennünk Önért vagy a sérült, elszállításra váró autóért.Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Szlovákia területén

Autómentés autószállítás Szlovákiából

Ügyfeleink véleménye:

Egy nagyon kedves,pontos, megbízható embert ismerhettünk meg Joe személyében. Az egész út alatt kényelemben biztonsàgban éreztük magunkat. Mégegyszer nagyon szépen köszönjük neki a mentést és tovàbbi sok sikert kívánunk neki az élet minden területén! Mindenkinek csak ajànlani tudom!

Debreceni Szandra

Pozitív: Minőség, Pontosság, Szakszerűség, Érték

Nagyon segítőkész, kedves sofőr. Megbeszélt időre érkezik. Korrekt ár. Örülök hogy Megtalálta ezt a vállalkozást. Mindenkinek merem ajánlani.

Lakatos Kata

Eloszor az applikaciot ismertem meg, azota pedig partnerkent is szivbol ajanlhatom Józsefet. Korrekt, megbizhato es szimpatikus! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bence Barta

Autómentés és autószállítás Szlovákiából

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal keressen bennünket autómentés vagy autószállítás kapcsán . 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Hagyja el az autót, gépjárművet
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen az autópálya szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a gyors segítségre
Autómentés Szlovákia

Autómentés Szlovákia – Autószállítás Szlovákia – Autómentő Szlovákia

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Szlovákia – tréleres autómentés Szlovákia – furgonmentés Szlovákia – motormentés Szlovákia – kisbusz mentés Szlovákia – tréleres autószállítás Szlovákiából

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a mentés vagy elszállítás helyszínére, vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Szlovákia bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt.

Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért! Black Joe autómentő azonnali indulással, non-stop rendelkezésre állással várjuk hívását.

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Szlovákia területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Szlovákiából.

Legyen szó akár sürgős, akár előre betervezett autómentésről vagy autószállításról, műszaki segítségről, készséggel állunk rendelkezésére.

 

Autómentés és autószállítás szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető, így az sem probléma, ha éjszaka is utaznunk kell. Nagyméretű terepjárónkban Ön is elfér és velünk tarthat, míg autója szakszerűen rögzítve követi Önt a tréleren.

Autó vagy motor szállítása Szlovákiából? Az sem jelent gondot: a szállítás során, bármilyen felépítésű motor mozgatását meg tudjuk oldani. Legyen szó sportmotorról, chopperről vagy háromkerekű modellekről, biztosan fel fog férni a trélerre.

Válassza Ön is a Black Joe autómentő és autószállító szolgáltatásátcsatlakozzon több száz ügyfelünkhöz, akiknek már probléma nélkül segítettünk az autószállítás során. Utazzon kényelmesen autónkban, beszélgessünk el kellemesen a hazaút során. Megnyugodhat, hogy az autó biztonságban hazaér Szlovákiából!

Black Joe autómentő és autószállító gyors, olcsó, profi, szakszerű és megbízható műszaki, nemzetközi segítséget nyújt baleset vagy egyéb meghibásodás esetén. Még azt sem kell megmondania, hová menjünk Önért, amennyiben applikációnkat letölti.

 

Call Now ButtonHívás most!