Non-stop autószállítás, autómentés Szerbia területéről

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás Szerbia területéről Magyarországra vagy Magyarországból is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Legyen az személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, megoldjuk. 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat! 

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Szerbiából szeretné működésképtelen, sérült autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre. 

Tréleres autómentés és atószállítás Szerbiából gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

Non-stop autómentés és autószállítás azonnali indulással!

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók.

 

Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

 

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Akkor is megtaláljuk, ha nem tudja pontosan, hova kell mennünk Önért vagy a sérült, elszállításra váró autóért.Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Szerbia területén

autószállítás autómentés Szerbia

Ügyfeleink véleménye:

Bulgáriából tartottunk haza, amikor Szerbiában, Belgrád után szeretett kis autónk feladta a küzdelmet, pontban éjfélkor. Eddigre túl voltunk 867 km-en, aminek több mint a felét melegben vezettem. Család fáradt, elcsigázott, autó sehova. Tudtuk, hogy csak az autómentés jöhet szóba, de ezzel kapcsolatosan hallottunk már mindenféle horror-árakról, hosszas várakozásokról, és akkor még az is kérdéses volt, hogy a család (4 fő) hogyan jut haza.

Ügyes nagylányom talált BlackJoe-ra, akit éjjel fél egykor hívtam fel. Biztosan felébresztem – gondoltam, majd jól elindul értünk reggel, vagy délelőtt.

Joe úgy vette fel a telefont, mintha csak úgy, napközben lenne. Bemutatkozott (milyen furcsa, sokan ezt elfelejtik), és már első körben olyan árban maradtunk, ami messze barátságosnak mondható. Biztosított róla, hogy a család is befér hozzá, és azonnal el is indult értünk. Nem reggel, nem másnap, hanem azonnal. Továbbá nem volt azonnali utalás kötelezettség, mert van aki anélkül el sem indul.

Felmerült bennem, hogy milyen lehet a szolgáltatás, ha ennyire megfizethető. Nos, egy ötös skálán hatos! Joe rendkívül segítőkész, precíz és korrekt vállalkozó, aki nem arra hajt, hogy az ügyfelét megkopassza, hanem valóban a lételeme, hogy szeret segíteni. Volt hazafelé pár óránk beszélgetni is, ami szintén hozott pozitív megerősítést: Joe nem egy „szakbarbár”, aki csak a szakmájához ért. Rendkívül kellemes beszélgetőpartner, aki tájékozott és sokrétű érdeklődésű, intelligens ember.

Az autónk (talán:) halálának nem örülök, de annak mindenképp, hogy megismertük Joe-t. Ha autószállítás, akkor egyértelmű, hogy mindenkinek ajánlani fogjuk. Ja, és még egy olyan autómentés applikációja is van, ami még net nélkül is működik…!

Csaba Németh

Autómentés és autószállítás Szerbiából

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal keressen bennünket autómentés vagy autószállítás kapcsán . 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Hagyja el az autót, gépjárművet
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen az autópálya szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a gyors segítségre
Autómentés Szlovákia

Autómentés Szerbia – Autószállítás Szerbia – Autómentő Szerbia

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Szerbia – tréleres autómentés Szerbia – furgonmentés Szerbia – motormentés Szerbia – kisbusz mentés Szerbia – tréleres autószállítás Szerbiából

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a mentés vagy elszállítás helyszínére, vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Szerbia bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt.

Ne késlekedjen, hívjon bennünket bizalommal azonnal a mielőbbi segítségért! Black Joe autómentő azonnali indulással, non-stop rendelkezésre állással várjuk hívását baleset vagy műszaki hiba esetén.

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Szerbia területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Szerbiából.

Legyen szó akár sürgős, akár előre betervezett autómentésről vagy autószállításról, műszaki segítségről, készséggel állunk rendelkezésére.

 

Autómentés és autószállítás szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető, így az sem probléma, ha éjszaka is utaznunk kell. Nagyméretű terepjárónkban Ön is elfér és velünk tarthat, míg autója szakszerűen rögzítve követi Önt a tréleren.

Autó vagy motor szállítása Szerbiából? Az sem jelent gondot: a szállítás során, bármilyen felépítésű motor mozgatását meg tudjuk oldani. Legyen szó sportmotorról, chopperről vagy háromkerekű modellekről, biztosan fel fog férni a trélerre.

Válassza Ön is a Black Joe autómentő és autószállító szolgáltatását

 Csatlakozzon több száz ügyfelünkhöz, akiknek már probléma nélkül segítettünk az autószállítás során. Utazzon kényelmesen autónkban, beszélgessünk el kellemesen a hazaút során. Megnyugodhat, hogy az autó biztonságban hazaér Szerbiából!

Black Joe autómentő és autószállító gyors, olcsó, profi, szakszerű és megbízható műszaki, nemzetközi segítséget nyújt baleset vagy egyéb meghibásodás esetén. Még azt sem kell megmondania, hová menjünk Önért, amennyiben applikációnkat letölti.

 Blackjoe autómentő – autómentés Szerbia: a bajba kerölt autók és autósok megmentője. 

24 órás szolgáltatás

Ha autómentést keres Szerbiában, hívjon minket, és mi a segítségére leszünk. Szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető, így akkor is nyugodtan hívhat, ha nem vészhelyzetről van szó. Azért vagyunk itt, hogy biztosan haza tudja hozni sérült autóját Szerbiából. A megbeszélt időpontban a megbeszélt helyszínre érkezünk. 

Ha segítségre van szüksége, hívjon minket, és mi késedelem nélkül ott indulunk. Így ne aggódjon tovább az autójával kapcsolatos problémák miatt, akár pihenhet is egyet, amíg megérkezünk. 

Sürgősségi járműszállítás Szerbia

Akár balesetet szenvedett, akár lerobbant a járműve, fontos, hogy egy megbízható autószállító cég gondoskodjon Önről. Biztos lehet benne, hogy mi tisztelettel bánunk Önnel, és minden igényét kielégítjük a mentés során hogy biztonságban érezze magát és járművét is. Vészhelyzeti autószállítási szolgáltatásokat kínálunk Szerbiában a legtöbb típusú járműre, amely trélerünkre felfér, beleértve a személygépkocsikat, kisbuszokat, pótkocsikat, motorokat, mezőgazdasági járműveket is. 

Az előre megbeszélt árakon dolgozunk

Nálunk nincsenek rejtett költségek. Annyit fizet, amennyiben megállapodtunk külföldön is. Hívjon minket 0-24 órán keresztül! Autómentés – autószállítás Szerbia. 

Nemzetközi autómentés és autószállítás Szerbia területéről is

A világ minden táján, így Szerbiában is segítettünk már autók mentésében és szállításában. Akár egy lerobbant, balesetes vagy újonnan vásárolt személyautó, vagy egyéb gépjármű a páciens, autóúton vagy autópályán vesztegelve, vagy egy kényelmes garázsban, mi segítünk Önnek a jármű hazaszállításában. A lehető leggyorsabb útvonalon érkezünk, hogy minél hamarabb a helyszínre érkezzünk. Töltse le applikációnkat is, hogy minél gyorsabban megtaláljuk Önt, hiszen a pontos koordináták segítik a legpontosabb lokációt helyzetének behatárolásában.

Akár Budapest akár valamelyik vidéki város a célpont, amelyre haza szeretne jönni, számíthat ránk! Ha Szerbia autómentés – akkor Blackjoe a megfelelő választás. 

Hívás most!