Tréleres autószállítás Bulgária területéről vagy autómentés Bulgáriából? Hívjon minket!

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás Bulgária területén is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Legyen az személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, megoldjuk. 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat! 

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Bulgáriából szeretné működésképtelen autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre. 

 

Tréleres autómentés, atószállítás Bulgáriából gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

 

Autómentőnk azonnal indul Önért Bulgáriából történő autómentés és autószállítás esetén is. 0-24 autómentés és autószállítás. 

Autómentés Bulgáriából előre megbeszélt, konkrét árak, kivonulási díj nélkül! 

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét.

Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Gyors autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Bulgária területéről is

automentes autoszallitas Bulgaria

Bulgáriából tartottunk haza, amikor Szerbiában, Belgrád után szeretett kis autónk feladta a küzdelmet, pontban éjfélkor. Eddigre túl voltunk 867 km-en, aminek több mint a felét melegben vezettem. Család fáradt, elcsigázott, autó sehova.

Tudtuk, hogy csak az autómentés jöhet szóba, de ezzel kapcsolatosan hallottunk már mindenféle horror-árakról, hosszas várakozásokról, és akkor még az is kérdéses volt, hogy a család (4 fő) hogyan jut haza. Ügyes nagylányom talált BlackJoe-ra, akit éjjel fél egykor hívtam fel. Biztosan felébresztem – gondoltam, majd jól elindul értünk reggel, vagy délelőtt.

Joe úgy vette fel a telefont, mintha csak úgy, napközben lenne. Bemutatkozott (milyen furcsa, sokan ezt elfelejtik), és már első körben olyan árban maradtunk, ami messze barátságosnak mondható. Biztosított róla, hogy a család is befér hozzá, és azonnal el is indult értünk. Nem reggel, nem másnap, hanem azonnal.

Továbbá nem volt azonnali utalás kötelezettség, mert van aki anélkül el sem indul. Felmerült bennem, hogy milyen lehet a szolgáltatás, ha ennyire megfizethető.

Nos, egy ötös skálán hatos! Joe rendkívül segítőkész, precíz és korrekt vállalkozó, aki nem arra hajt, hogy az ügyfelét megkopassza, hanem valóban a lételeme, hogy szeret segíteni. Volt hazafelé pár óránk beszélgetni is, ami szintén hozott pozitív megerősítést: Joe nem egy „szakbarbár”, aki csak a szakmájához ért.

Rendkívül kellemes beszélgetőpartner, aki tájékozott és sokrétű érdeklődésű, intelligens ember.  Az autónk (talán:) halálának nem örülök, de annak mindenképp, hogy megismertük Joe-t. Ha autószállítás, akkor egyértelmű, hogy mindenkinek ajánlani fogjuk. Ja, és még egy olyan autómentés applikációja is van, ami még net nélkül is működik…!

Csaba Németh

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról horvát területen is. 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen a szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre
autómentés Montenegro

Autómentés Bulgáriából – Autószállítás Bulgária – Autómentő Bulgária

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Bulgária – tréleres autómentés Bulgária – furgonmentés Bulgária – motormentés Bulgária – kisbusz mentés Bulgária – tréleres autószállítás Bulgáriából

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy az autót partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is. Non-stop rendelkezésre állással. 

Autómentés Bulgáriából? Bármely területen is robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért!

Blackjoe autómentő nem hagyja magára a bajban!

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít! Tudjuk milyen kellemetlen, amikor nyaralás vagy üzleti út közben lerobban az autó Bulgáriában vagy  balesetet szenved és nem tudja hova fordulhatna segítségért. 

Black Joe autómentő Bulgária területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, baleset történt vagy műszaki hiba esetén járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban haza juthasson.

Gyors, non-stop autómentés Bulgáriából is. Mindegy, hogy autópálya vagy nyaraló övezetben történt a baleset vagy műszaki hiba esetén van szüksége Blackjoe autómentés, autószállítás segítségére

Autómentés és autószállítás Bulgáriából? Hívjon minket!

 

Hívás most!