Autómentés, autószállítás Németországból

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás területén Németországban is. Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, baleset vagy műszaki hiba esetén került bajba, vagy új autót vásárolt? Megoldjuk! 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat a 06 70 207 9554 -es számon!

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Németországból szeretné működésképtelen autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre. 

Tréleres autómentés, atószállítás Németországból gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

Autómentőnk azonnal indul Önért!

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat! Nagy tapasztalattal rendelkezünk már a nemzetközi autószállítás területén, hiszen többször bejártuk már Európát és nagyon sok autót hoztunk már haza Magyarországra külföldről.

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Németország területén

autómentés Németországból

Ügyfeleink véleménye:

Profi csapat. Köszönöm szépen a gyors és profi segítséget. Az autószállítás hiba és gond nélkül zajlott. Csak ajánlani tudom ha autómentőt keres valaki!

Tamas Barna

Egy Porsche 911 kellett Budapestről Münchenbe szállítani. Sok “autó szállító” (azért írom idézőjelbe, mert sokan számlát se tudnak adni, de elkérik a horror árakat) amikor csak az autó típusát meghallották, ahhoz is szabták az árat. Véletlenül bukkantam a Black Jó-e autómentés-re. Magyarország egyetlen autó mentő szolgáltatása, aki applikációval rendelkezik! Országon kívül is működik!Nemcsak az áraik nagyon emberségesek, de elejétől a végéig passzolt minden. Első perctől kezdve barátságos, segítőkész volt mindenben.
Gyors, precíz, korrekt, segítőkész!
Teljes szívből ajánlom őket bárkinek!
Ha lehetne 10 csillagot adni, akkor is 12-t adnék!
Hálásan köszönöm!
Ildikó Demeter

Egy kedves, megbízható, pontos embert ismertünk meg Joe személyében aki mellett biztonsàgban és kényelemben utaztunk. Németorszàgból Magyarországra szàllított minket haza épségben. Ha bajba kerültök forduljatok hozzà bizalommal! Mégegyszer nagyon szépen köszönjük Joe és további sikereket kívánunk Neked az élet minden területén!

Debreceni Szandra

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról. 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen a szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre
Autószállitás Németország

Autómentés Németország – Autószállítás Németország – Autómentő Németország

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Németország – tréleres autómentés Németország – furgonmentés Németország – motormentés Németország – kisbusz mentés Németország – tréleres autószállítás Németország

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni az autószállító trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják az autók javítását. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Németország bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt, akár műszaki problémája akadt, akár új autót vásárolt.

Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért! Nálunk kedvező és utólagos módosításmentes árak várják. Az autóbehozatal ügyéntézésében is tudunk segíteni. Megbízható, biztonságos autószállítás Németországból kedvező áron Blackjoe-val!

Autószállítás Németországból ár és kényelmi garanciával a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében. 

Amennyiben autót szállítana Németországba, ezügyben is kereshet minket bizalommal. Csak egy telefon és máris indulunk. Ha autószállítás Németországból=válassza Blackjoe-t!

Kapcsolat:

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Németország területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Németországból. 

Hívás most!