Blackjoe autómentő Budapest, autószállítás, autómentés Budapest körzetében 0-24 órában

Hívjon minket bizalommal és indulunk Önért! Non-stop rendelkezésre állással dolgozunk. Autószállítás vagy autómentés Budapest területén? Hívjon minket!

 

Személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, baleset vagy műszaki hiba esetén került bajba? Megoldjuk! 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat. Autómentés Budapest:  06 70 207 9554 -es számon! 

Blackjoe autómentő cége több, mint éve nyújt megbízható autómentő szolgáltatást Budapest és körzetének területén is. Csapatunk tapasztalt autómentő szakemberekből áll, akik 0-24 órában, 7 napon keresztül állnak rendelkezésre, hogy gyorsan és biztonságosan segítsük a bajba jutott autósokat. Autómentő és autószállítási szolgáltatásainkat kedvező áron kínáljuk. Az autómentéshez kapcsolódó jogi szabályozások betartásával dolgozunk, és a szükséges engedélyekkel és jogosítványokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Telephelyünk koncentráltsága miatt, könnyedén és gyorsan elérjük Budapest területeit. Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni nagyon rövid idő alatt. Hívjon minket bizalommal és perceken belül indulunk megmentésére! Éjjel-nappal hívhat.

Szolgáltatásunk: személyautó mentés, furgon mentés, lakókocsi vagy motor mentés, szállítás…megoldjuk. Tréleres autómentés Budapest: 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat!

 

Autómentés Budapest területén gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

 

Blackjoe autómentő Budapest egész területén nagyon gyorsan a helyszínre érünk. 0-24 autómentés. A lehető legrövidebb időn belül indulunk Önért. Autómentés Pest megye minden városába 

 

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk azonnali indulással. 

 

Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel sokkal gyorsabban tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal. Autómentés Budapest=Blackjoe. 

Autómentés Budapest területén

autómentés Budapest

Ügyfeleink véleménye:

Tegnap este Szigetszentmiklós után adta meg a kocsink magát, hívás után 2 órával már Otthon is voltunk! (Kistarcsa)Gyors, pontos, szakszerű autómentés! És Udvarias!! Köszönjük szépen!

Laci Balint

I had a problem with my VW transporter bus in Budapest and phoned Blackjoe. Within s hour he arrived, made a diagnosis and took the car with him on a trailer for repair. The next day it was professionally repaired for a reasonable price. Excellent service and thank you!

schaft B.

Köszönöm a gyors és szakszerű autómentést!

Roland Max

Mi pontosan és gyorsan kikérdezzük, hogy minél gyorsabb és szakszerűbb szolgáltatással induljunk Önért.

Például milyen típusú a jármű, hol tartózkodik pontosan, milyen jellegű segítségre lesz szüksége a mentés során (autószállítás, szerelés, bérautó, esetleg egy jó fekete kávé), hogy minél komfortosabban tudjunk segítséget nyújtani autómentés közben. Autómentés 0-24, éjjel-nappal hívhat minket és a lehető leggyorsabban indulunk Önért. Tréleres autószállítás, autómentés Budapesten és országosan. Számíthat ránk, ha baj van, azonnal indulunk és a megfelelő helyre szállítjuk tréler segítségével a lehető legrövidebb idő alatt, gyors és megbízható szolgáltatást nyújtva éjjel-nappal.

 

Ha nem tudja, mert nem helybeli, hogy melyik budapesti körzetben tartózkodik, mi akkor is megtaláljuk applikációnk segítségével.

 

Autómentés Budapest – Autószállítás Budapest  – Autómentő Budapest

Szolgáltatásaink:

 

Kisgépmentés Budapest – tréleres autómentés Budapest – furgonmentés Budapest – motormentés Budapest – kisbusz mentés Budapest – tréleres kisteherautó mentés – munkagép mentés és szállítás

Keressen minket bizalommal éjjel-nappal autómentéssel, szállítással kapcsolatban!

 

Autómentés Budapest körzetében, belföldön és külföldön non-stop rendelkezésre állással és nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Black Joe autómentő Budapesten: +36702079554 éjjel-nappal.

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármilyen autó szállítható, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre.

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos, olcsó árakkal vállalják a javítást, amennyiben szükséges.

 Autómentés Budapest 0-24

Nem hagyjuk magára a bajban!

 

Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk.

Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is Önnek és azon vagyunk, hogy mihamarabb a biztonságos célállomásra juttasuk Önt és járművét.

Budapest bármely helyszínén robbant le autója, járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre vagy haza szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon bennünket a mielőbbi segítségért! Non-stop autómentés Budapesten. Csak hívjon minket telefonon vagy jelezzen a telefon applikációján keresztül és a további teendőket bízza ránk. Autómentés Budapest? Blackjoe a megoldás. Gyors, olcsó, profi, megbízható autómentő szolgáltatás. Nálunk barátságos autómentő árak várják, ahol nincsenek extra költségek. Tréleres autómentő járművünkkel szakszerűen és gyorsan sietünk a segítségére. 

 

Hívjon, írjon nekünk és rögtön indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Budapest területén azonnal indul Önért!

 

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről a legnagyobb biztonság érdekében, hogy minél gyorsabban biztonságba juthasson. 

Akár balesetet szenvedett, akár műszaki hibás autó elszállításáról van szó vagy kifogyott az üzemanyag, Black Joe nem csak Pest megyében, Budapesten, de országosan , sőt Európa területén is számíthat ránk és a legrövidebb időn belül SOS indulunk, ha segítségre van szüksége. Sőt külföldről is kereshet bennünket, ha bajba került autójával, vállaljuk a határokon átívelő segítséget is. 

Hívja telefonszámunkat +36702079554 és akár azonnal indulunk! Kedvező árak, extra költségek nélkül.

 

Megbízható autómentés, autómentő éjjel-nappal. A hét minden napján segítünk.

 

Amennyiben lehetséges, és az autó vagy egyéb gépjármű helyszínen is szerelhető, azt is megoldjuk. Ellenkező esetben trélerrel el tudjuk szállítani az Ön által meghatározott helyszínre.

Autómentés, autószállítás 0-24, non-stop rendelkezésre állással Pest megyében, Budapesten, belföldön és Európában.

Profi és olcsó autómentés árak garantáltak a bajba jutott autósok számára

Blackjoe autómentő Budapest területén is vállalja a sérült, lerobbant elszállításra szoruló autók mentését professzionális kiszolgálással, szállítással. Mindegy, mire van szükség: bikázás, sérült, vagy újonnan vásárolt autó szállítása, egyedi igénye alapján időzítjük az indulást, az autó szállítását és a segítséget is.

Biztosan tudunk segíteni megmenteni a bajba jutott, segítségre szoruló autót és sofőrjét! Azonnali, vagy pár percen belüli indulás, esetleg előre megbeszélt időpontban, bárhol is legyen, az autópálya bármely szakaszán, vagy egy kis utcában, közben, Budapest, Pest megye valamelyik útján. Autómentés 0-24 órás rendelkezésre állással. 

Tudjuk, amikor baleset vagy meghibásodás történik, azonnali segítségre van szükség.

autómentő budapest

autómentés Budapest

budapesti úton

autómentés Budapest

Autómentő applikáció

Mi rendelkezünk Magyarország egyetlen regisztráció nélküli autómentő mobil applikációval.

Balesetmentes autószállítás

Több mint 500.000 megtett kilométer  balesetmentesen autómentés közben.

Elégedettség

Több száz elégedett ügyfél, akik az út szélén állva várták, hogy haza vigyük Őket.

Kényelmes autómentés

Kényelemes terepjáróval mentjük meg ügyfeleinket.

Barát a bajban

Jó társaság, kellemes beszélgetések az autószállítás és autómentés alatt.

Házhoz szállítás

Megállóink ügyfeleink igényeire szabva. Autómentő taxiszolgálat.

Lehet méretes

Az általunk használt speciális tréler 210 cm széles, 600 cm hosszú, és 2320 kg-ig is tudunk szállítani.

Nem zavar a súly

6 tonnás csörlővel rendelkezünk, amivel trélerünkre könnyedén fel tudunk húzni mindent, amit szállíthatunk.

SOS 0-24 autómentő Budapesten

Mi telefonos és sms megrendelés után azonnal (vagy megbeszélés szerinti időpontban) indulunk.

Amiben megállapodtunk…

Nincsenek meglepetés díjak. Kizárólag a telefonon megbeszélt összeget kell kifizetni.

Spórolunk Önnek

Nincs rakodási díj. Tudjuk, hogy mekkora problémája adódott. A Black Joe ahol tud, segít.

Bérautó

Igény szerint bérautót tudunk biztosítani, hogy tudják ügyfeleink folytatni útjukat, esetleg nyaralásukat.

Javítás, ha nem feltétlenül szükséges az autómentés

Amennyiben megbontás nélkül lehetséges, azonnali műszaki hiba megállapítása az út szélén. Amennyiben nem találunk megoldást, autóját partnerszervizünkbe, vagy az Ön által megnevezett helyre szállítjuk. 

Szükség esetén, lehetőség szerint csereautó biztosítását is vállaljuk szabadnapokon, hétvégén és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk, és indulunk a segítségére a szorult helyzetben. Legyen szó műszaki hibás, vagy balesetet szenvedett járműról, számíthat ránk Budapesten és Pest megyében. 

Hívja Blackjoe autómentőt, bármely kerület vagy út mentén lenne szüksége ránk Budapesten. 

Olcsó autómentés éjjel-nappal, azonnali rendelkezésre állással, nagy tapasztalattal.

Black Joe autómentés autószállítás elérhető a hét minden napján! Hívjon és azonnal indulunk Pest megye területén belül bárhova. 

Amennyiben kétsége van, hogy Blackjoe autómentő megbízható, vagy a legmegfelelőbb választás lenne az Ön számára, tekintse meg Facebook vagy Google értékeléseinket megannyi elégedett ügyfeleinktől.  Autómentés, autószállítás Budapesten – hívja Blackjoe-t 0-24 óráig!

Autómentés  furgonmentés és szállítás

Motormentés, vagy gépszállítás, árokba csúszott autó, nem hagyjuk magára, számíthat ránk a bajban. 

Mert mi a minőségre és a kedves autómentés és autószállítás szolgáltatásra esküszünk. Tudjuk, hogy a bajba jutott sofőrnek kijár a valódi segítség. Mi pedig minden egyes alkalommal, amikor minket hívnak, 100%-os odafigyeléssel és megértéssel fordulunk a segítségre szoruló autó sofőrjéhez akár baleset, műszaki segítség vagy bármely más okból kivitelezendő autószállítás esetén.  

 Biztos lehet benne, hogy az általunk ajánlott autószállítás és autómentés árak a korrekt megállapodáson alapulnak, és nem fogunk az utolsó pillanatban módosítani rajtuk. Pontosabban az Árak menüpontban tud tájékozódni az általunk ajánlott kedvező díjakról. 

 

Hívja Blackjoe autómentőt, akár a városban, akár az autópályán került bajba. 

Autómentés Budapest? Hívjon minket! Blackjoe autómentő 0-24 órában rendelkezésre áll!

Budapesti látnivalók

Blackjoe Autómentés Budapest: Az Ön Megbízható Partnere a fővárosban

Budapest pezsgő utcáin egy váratlan autóbaleset vagy műszaki hiba pillanatok alatt tönkreteheti a napját. Ilyen helyzetekben az első gondolat gyakran az, hogy kihez forduljon? A válasz egyszerű: a Blackjoe Autómentéshez!

Miért válassza a Blackjoe Autómentést?

  1. Több mint 8 Év Tapasztalat: Az idő során megszerzett tapasztalatunkkal és cégünk autómentő szakembereivel garantáljuk a gyors és hatékony közúti segítségnyújtást.
  2. Minden Pillanatban Elérhető: Budapest bármely pontján, a nap 24 órájában készen állunk, hívhat minket bármikor, hogy segítségére siessünk az ország bármely pontjáról probléma esetén.
  3. Megbízhatóság, Gyorsaság, Biztonság: Ezek a kulcsszavak jellemzik szolgáltatásunkat. Autóját biztonságban tudhatja nálunk.
  4. Olcsó Autómentés Budapest: Fontos: minőségi szolgáltatás nem jelent magas költségeket. Versenyképes árainkkal biztosítjuk, hogy az autómentés ne terhelje meg pénztárcáját.
  5. Jogi Szabályozások Tiszteletben Tartása: Minden munkánkat az autómentéshez kapcsolódó jogi szabályozások betartásával végezzük.

Ne Hagyja, Hogy Egy Rossz Nap Még Rosszabb Legyen!

Autóbaleset vagy műszaki hiba esetén az idő kritikus tényező. A Blackjoe Autómentés budapesti szakemberei pontosan tudják, milyen kihívásokkal jár egy ilyen helyzet, és minden tudásukkal azon vannak, hogy minél előbb segítségére legyenek. Meghibásodott autóját a lehető legnagyobb biztonságban és a jogi szabályozásoknak megfelelően szállítjuk. Célunk, hogy a lehető legjobb autómentési szolgáltatást nyújtsuk Budapest területén is.

Blackjoe Autómentés: A Megbízhatóság Garanciája

Budapesten az autómentés non-stop elérhetősége nélkülözhetetlen szolgáltatás. Ha gyors, megbízható és olcsó autómentésre van szüksége, válassza a Blackjoe Autómentést. Több mint 8 éves tapasztalattal a hátunk mögött, a megbízhatóság, gyorsaság és biztonság jegyében állunk rendelkezésére.

Várjuk hívását!

 

Hívás most!