Dicséret egy szerbiai autómentésért

júl 17, 2020 | vélemények, autómentés

Ügyfelünktől érkezett dicsérő szavak. Köszönjük szépen!

“Mégegyszer köszönjük a mentést,a rugalmasságot, és a beszélgetést is.

Ha Debrecenben jársz, és van legalább egy kávényi időd, mindig szívesen látunk!

Most pedig a történet:

Bulgáriából tartottunk haza, amikor Szerbiában, Belgrád után szeretett kis autónk feladta a küzdelmet, pontban éjfélkor. Eddigre túl voltunk 867 km-en, aminek több mint a felét melegben vezettem. Család fáradt, elcsigázott, autó sehova. Tudtuk, hogy csak az autómentés jöhet szóba, de ezzel kapcsolatosan hallottunk már mindenféle horror-árakról, hosszas várakozásokról, és akkor még az is kérdéses volt, hogy a család (4 fő) hogyan jut haza.

 

Ügyes nagylányom talált BlackJoe-ra, akit éjjel fél egykor hívtam fel. Biztosan felébresztem – gondoltam, majd jól elindul értünk reggel, vagy délelőtt.

 

Joe úgy vette fel a telefont, mintha csak úgy, napközben lenne. Bemutatkozott (milyen furcsa, sokan ezt elfelejtik), és már első körben olyan árban maradtunk, ami messze barátságosnak mondható. Biztosított róla, hogy a család is befér hozzá, és azonnal el is indult értünk. Nem reggel, nem másnap, hanem azonnal. Továbbá nem volt azonnali utalás kötelezettség, mert van aki anélkül el sem indul menteni.

Felmerült bennem, hogy vajon milyen lehet a szolgáltatás, ha ennyire megfizethető. Nos, egy ötös skálán hatos! Joe rendkívül segítőkész, precíz és korrekt vállalkozó, aki nem arra hajt, hogy az ügyfelét megkopassza, hanem valóban a lételeme, hogy szeret segíteni. Volt hazafelé pár óránk beszélgetni is, ami szintén hozott pozitív megerősítést: Joe nem egy „szakbarbár”, aki csak a szakmájához ért. Rendkívül kellemes beszélgetőpartner, aki tájékozott és sokrétű érdeklődésű, intelligens ember.

 

Az autónk (talán:) halálának nem örülök, de annak mindenképp, hogy megismertük Joe-t. Ha autószállítás, akkor egyértelmű, hogy mindenkinek ajánlani fogjuk. Ja, és még egy olyan autómentés applikációja is van, ami még net nélkül is működik…!

Üdv,
Németh Csaba

Az lgényes és sikeres vállalkozók

Üzleti Mentora”

 

Köszönjük szépen!

 

Kapcsolódó bejegyzések

Autómentő szolgáltatások: 6 dolog, tudni érdemes

Autómentő szolgáltatások: 6 dolog, tudni érdemes

  Elgondolkodott már rajta, hogy mit tenne, ha lerobbant járművével az út szélén maradna? Valószínűleg azt reméli, sosem fog megtörténni, mégis érdemes felkészülni arra az esetre, ha mégis...

Autómentés Franciaországból

Autómentés Franciaországból

Egyes autómentős cégeknek a "legjobb autómentés", az az eset jut eszébe, amikor a legtöbbet kereste. Nekünk ezzel szemben egész más.Valamikor augusztus közepén egy este hívott a kedves ügyfél....

Hívás most!