Autómentő, autómentés M3 autópálya területén

Telephelyünk az M3 autópálya közelében van. Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni nagyon rövid idő alatt. Az autópálya nem játék. Próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére! 

Legyen az személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, megoldjuk. 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat! 

Autómentés M3 autópálya mentén gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan. 

Autómentőnk akár 15 perc alatt is kiérkezhet az M3 autópálya vonalára. 

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal. 

Autómentés M3 autópálya terület

autómentés M3 autópálya területén

Ügyfeleink véleménye:

Könnyű, egyszerű ügyintézés. pontosság, precizitás …. ettől többet hova ??? No.1

Farkas Alex

Köszönjük a profi és gyors segítséget és a segítőkészséget! Csak ajánlani tudom, minőségi szolgáltatás teljesen megfizethető áron!

Lilla Bartha

Profi csapat. Köszönöm szépen a gyors és profi segítséget. Az autószállítás hiba és gond nélkül zajlott. Csak ajánlani tudom ha autómentőt keres valaki!

Tamas Barna

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról. 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen a szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre
blackjoe automentö M3

Autómentés M3 – Autószállítás M3 – Autómentő M3

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés M3 – tréleres autómentés M3 – furgonmentés M3 – motormentés M3 – kisbusz mentés M3

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is. 

Az M3 autópálya bármely szakaszán robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért!

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő M3 szakaszon azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről a legnagyobb biztonság érdekében, hogy minél gyorsabban hagyhassa el az M3 autópálya szakaszát. 

 

Pár helyszín, ahonnét kereshet bennünket, ha lerobbant az autójával: 

Call Now ButtonHívás most!