Autómentő, autómentés M3 autópálya területén

Telephelyünk az M3 autópálya közelében van. Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni nagyon rövid idő alatt. Éjjel-nappal elérhető szolgáltatásunk. Az autópálya nem játék. Próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére! Vegye igénybe szolgáltatásunkat a gördülékeny megoldásokért. 

Személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, baleset vagy műszaki hiba esetén került bajba? Megoldjuk! 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat a 06 70 207 9554 -es számon!

Legyen az személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, megoldjuk. 0-24 órában, non-stop készenlétben állunk, bármikor hívhat az M3 autópálya vonalán! Amennyiben megoldható, helyszíni javítást is vállalunk.

Autómentés M3-as autópálya mentén gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan, kedvező áron, non-stop. Hívjon minket!

Autómentőnk akár 15 perc alatt is kiérkezhet az M3-as autópálya vonalára. Akár balesetet szenvedett, akár műszaki problémái akadtak vagy kifogyott az üzemanyag az autója vagy egyéb jármű tartályából, vagy csupán kifogott Önön a kerékcsere, nagy tapasztalattal, szakszerű mentéssel érkezünk a bajba jutott autós segítségére.

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül! BlackJoe, az olcsó autómentő!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat autószállítás vagy autómentés kapcsán!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani az autó földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés M3 autópálya terület

autómentés M3 autópálya területén

Ügyfeleink véleménye:

Okt.28-án
Az m3 autópályán kellet félre állnunk.
Bátran merem ajánlani minden bajba jutottnak!
Nagyon korrekt áron, lelkiismeretesen, segítőkészen dolgoznak a Black Joe-nál!
És a társaságot is köszönjük Róbertnek!
Vannak még rendes emberek!!!
Köszönjük szépen!
Árpád Kovács

Köszönjük a profi és gyors segítséget és a segítőkészséget! Csak ajánlani tudom, minőségi szolgáltatás teljesen megfizethető áron!

Lilla Bartha

Profi csapat. Köszönöm szépen a gyors és profi segítséget. Az autószállítás hiba és gond nélkül zajlott. Csak ajánlani tudom ha autómentőt keres valaki!

Tamas Barna

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról. 

Black Joe autómentő szolgáltatás az m3 autópálya területén is!

Fontos infók: M3 autópálya

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Szükséges a láthatósági mellény viselete
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen az autópályán kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre
blackjoe automentö M3

Autómentés, autószállítás M3 – Autószállítás M3 – Autómentő M3 autópálya. Éjjel-nappal, kedvező áron.

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés M3 – tréleres autómentés M3 – furgonmentés M3 – motormentés M3 – kisbusz mentés M3-as autópályán

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Autószállító trélerünkkel vállaljuk bármilyengépjármű szállítását, amit 6 tonnás csörlőnknek köszönhetően fel tudunk húzni a trélerre.

Amennyiben az út folytatására lenne szüksége, bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást.  Megbízható non-stop autószállítás és autómentő szolgáltatás. Várjuk hívását a hét minden napján állunk rendelkezésére.

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Az M3 autópálya bármely szakaszán robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon minket azonnal a mielőbbi segítségért az M3 autópályán az év minden napján éjjel-nappal és segítségére sietünk! Ha m3 autómentés, akkor hívja Blackjoe-t!

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő M3-as autópályán azonnal indul Önért! Hívjon minket!

Akár lerobbant, akár balesetet szenvedett, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről a legnagyobb biztonság érdekében, hogy minél gyorsabban hagyhassa el az M3-as autópálya szakaszát. 

Autómentés, autószállítás. Cégünk non-stop hívható. Autómentés, autószállítés nem csak az M3 autópálya vonalán. Ha M3 autómentés – gondoljon Blackjoe-ra!

 

autómentő m3 autópálya
Hívás most!