Autószállítás Autómentés Lengyelország

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás területén Lengyelországban is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autó, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, baleset vagy műszaki hiba esetén került bajba? Megoldjuk! Non-stop, 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat a 06 70 207 9554 -es számon!

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Lengyelországból szeretné működésképtelen autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínen.

Autómentés, atószállítás Lengyelországból gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

Autómentőnk azonnal indul Önért!

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal. Tréleres szállítás vagy mentés, számíthat ránk, hívjon bizalommal!

Autómentés Lengyelország területén

Autómentés Lengyelország

Ügyfeleink véleménye:

Profi csapat. Köszönöm szépen a gyors és profi segítséget. Az autószállítás hiba és gond nélkül zajlott. Csak ajánlani tudom ha autómentőt keres valaki!

Tamas Barna

Tökéletes volt a szolgáltatás, minden a megbeszéltek szerint történt. Bárkinek szivesen ajánlom! Nagyon köszönjük!

András Fenzel

Köszönöm a gyors és szakszerű autómetést!

Roland Max

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról. 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen az autó út, autópálya szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre
Autószállítás Lengyelország

Autómentés Lengyelország – Autószállítás Lengyelország – Autómentő Lengyelország

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Lengyelország – tréleres autómentés Lengyelország – furgonmentés Lengyelország – motormentés Lengyelország – kisbusz mentés Lengyelország – tréleres autószállítás Lengyelországból

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Lengyelország bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért!

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Lengyelország területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Lengyelországból. 

Autómentés-autószállítás Lengyelországból.

 

 

Hívás most!