Autómentés, autószállítás Franciaországból

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás Franciaország területén is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Legyen az személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, megoldjuk. 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat! 

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Franciaországból szeretné működésképtelen autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre. 

Tréleres autómentés, atószállítás Franciaországból gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

Autómentőnk azonnal indul Önért!

Előre megbeszélt, konkrét árakkal dolgozunk, kivonulási díj nélkül!

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét. Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Franciaország területén

autómentés autószállítás Franciaország

Ügyfeleink véleménye:

Franciaországban, Toulouse-ban hagyott cserben az autónk, közel 1900 km-re otthonunktól. Hívásunktól számított 72 órán belül biztonságban hazaérkezett az autónk és a család is. Pontos, megbízható, szakszerű mentésben részesültünk, kellemesen rugalmas és ügyfélbarát szolgáltatásban volt részünk.

Miklos Jozsa

Pozitív: Minőség, Pontosság, Szakszerűség, Érték

Nagyon segítőkész, kedves sofőr. Megbeszélt időre érkezik. Korrekt ár. Örülök hogy Megtalálta ezt a vállalkozást. Mindenkinek merem ajánlani.

Lakatos Kata

Sziasztok😊

December 8 án lerobbantunk Montellimar közelében. Kb 1700 km re.
Telefon….. Egyből felvették.
Pontos tájékoztatást kaptunk árról időröl stb. /Többi sem olcsóbb kérdeztük😉
Este felé adtuk le a megrendelést az autómentésre.
AZONNAL INDULTAK ÉRTÜNK.
Kb 24 óra alatt kiértek.
És kb ennyi idő alatt haza is értünk beleszámitva a sofőr pihenését.
Ráadásul nagyon kedves intelligens és empatikus emberek.
Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással.
😊
Mondjuk többet nem szeretnénk igénybevenni, de ha véletlenül mégis kellene mi őket választanánk.
Sanyi és Ivett

Sanyi Ivi Korosi

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról. 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen a szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre
autómentés autószállítás Franciaországból

Autómentés Franciaország – Autószállítás Franciaország – Autómentő Franciaország

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Franciaország – tréleres autómentés Franciaország – furgonmentés Franciaország – motormentés Franciaország – kisbusz mentés Franciaország – tréleres autószállítás Franciaországból

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy autóját partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is.

Franciaország bármely helyszínén robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért!

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít!

Black Joe autómentő Franciaország területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, akár baleset történt, járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban hazajuthasson Franciaországból. 

 

 

Hívás most!