Tréleres autószállítás belföldi és nemzetközi viszonylatban is

Megbízható autószállítóra van szüksége, hogy mozgásképtelen, balesetet szenvedett vagy használtan vett autóját elszállítsa? A Black Joe Autómentés eddig már több, mint 700.000 kilométert tett meg balesetmentesen és több száz ügyfélen segítettünk.

Személyautó szállítás, furgon vagy motor szállítás, baleset vagy autó vásárlás miatt? Megoldjuk! 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat. Autószállítás:  06 70 207 9554 -es számon! 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át a részleteket!

Legyen szó akár sürgős, akár előre betervezett autószállításról, készséggel állunk rendelkezésére.

Autószállítás a nap 24 órájában

autó szállítása külföldről

Az autószállítás non-stop, a nap 24 órájában elérhető, így az sem probléma, ha éjszaka is utaznunk kell. Nagyméretű terepjárónkban Ön is elfér és velünk tarthat, míg autója szakszerűen rögzítve követi Önt a tréleren.

Ha egy motort kell hazahozni egy másik városból vagy külföldről, az sem jelent gondot a szállítás során, bármilyen felépítésű motor mozgatását meg tudjuk oldani. Legyen szó sportmotorról, chopperről vagy háromkerekű modellekről, biztosan fel fog férni a trélerre országosan és nemzetközi szinten is. 

 

Nagyobb autók sem jelentenek akadályt autószállítás során

 

Nem bízzuk a véletlenre az autószállítási feladatot, 6 tonnás csörlőnkkel a nagyobb gépjárműveket is a trélerre tudjuk emelni. Az Ön autója akár 210 centiméter széles, 600 centiméter hosszú vagy 2320 kg tömegű is lehet, akkor is el tudjuk szállítani! Nagy tapasztalattal rendelkezünk még a nehezebb járművek szállítása területén is.

 

Házhoz vagy szervízbe szállítva

 

A kiválasztott autót partnerszervizünkbe is vihetjük, de ha Önnek más tervei vannak vele, akár otthonánál is letehetjük. Nem számít a távolság, az elmúlt évek alatt rövid és hosszútávú autószállítást is egyaránt sikerrel teljesítettünk.

 

Autószállítás szolgáltatásunkkal egész Európában rendelkezésre állunk, belföld vagy külföld, ránk számíthat

 

A tréleres autószállítás Magyarországon és egész Európában is elérhető, így nincs akadálya a külföldi utaknak sem. Csak mondja el, hol kell felvenni a gépjárművet, és a részletek megbeszélése után már indulunk is.

Számos külföldi országot beutaztunk már ügyfeleink megbízásából Magyarországon kívül is. Személyautó, vagy mezőgazdasági gép? Trélerünkön 210 cm széles, 600 cm hosszú, és 2320 kg-ig is tudunk szállítani így a legtöbb jármű szállítása megoldható, amelyet 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. Tréleres autószállítás gyorsan, olcsón, profin.

 

Nemzetközi autószállítás kapcsán jártunk már:

 

 • Nyugat-Európában: Ausztria, Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Svájc, Franciaország, Olaszország, Monaco, Norvégia.
 • Kelet-Európában: Szlovákia, Lengyelország, Románia.
 • Balkánon: Szlovénia, Horvátország, Görögország, Szerbia, Montenegró.
 • Természetesen Magyarországon, Budapesten, Pest megyében, sőt egész Maygarországon számíthat ránk!

 

Tréleres autószállítás árak fix ft/km díjakkal, meglepetés nélkül

 

Tudjuk, hogy az autószállítás sokszor lutri, de mi kizárólag az előre megbeszélt díjakat számítjuk fel a munka során. Így Önnek nem kell további kellemetlen meglepetésekre készülnie és autója ügyintézésére koncentrálhat. Olcsó díjak, profi, gyors kivitelezés.

Kedvező tréleres autószállítás árak várják nálunk! Autószállítás Európa területén külföldre, külföldről vagy Magyarországon? Keressen minket bizalommal!

Tréleres autószállítás árak a piacon található legkedvezőbb ft/km -től, rejtett díjak nélkül. Számíthat ránk éjjel-nappal. 

 

További autókkal kapcsolatos szolgáltatásaink

 

Tréleres autószállítás mellett számos más szolgáltatással is állunk rendelkezésére, legyen szó autómentésről, szervizelésről vagy vizsgáztatásról. Önnek nem kell mást tennie, mint megadni nekünk a részleteket, a többiről már mi gondoskodunk. Így azt is vállaljuk, hogy a más országból hazaszállított autót a külföldi úttal Magyarországra hozzuk, majd segítünk a papírmunka intézésben, vizsgáztatásban, honosításban is.

Válassza Ön is a Black Joe Autómentést, csatlakozzon több száz ügyfelünkhöz, akiknek már probléma nélkül segítettünk az autószállítás során. Utazzon kényelmesen autónkban, beszélgessünk el kellemesen a hazaút során. Megnyugodhat, hogy az autója biztonságban hazaér, legyen szó belföldi vagy külföldi útról!

Magas összegű szállítmánybiztosításunkkal nem vállal kockázatot sem amennyiben igénybe veszi autószállítás szolgáltatásunkat!

Tapasztalt autómentés, autószállítás. Hívjon és azonnal indulunk! 

Nemzetközi autószállítás szolgáltatásunk igénybe vehető:

 

 • személygépkocsi szállítás,
 • kisteherautó szállítás,
 • mezőgazdasági gép szállítása,
 • speciális munkagépek szállítása,
 • motorszállítás,
 • illetve bármilyen jármű szállítása kapcsán, amely max. 210 cm széles,
 • 600 cm hosszú és 2320 kg és
 • 6 tonnás csörlővel felhúzható.

Kérjen ajánlatot! Kedvező ft/km díjak!

Keressen minket bizalommal autószállítással kapcsolatban! 

 

Gyors, olcsó, profi – Black Joe

tréleres autómentés Budapest

Tréleres autószállítás Budapest

autószállítás Németország

Autószállítás külföldről

büfékocsi szállítás

 Büfékocsi szállítás

autó vásárlás külföldről

Tréleres autószállítás Hollandiából

autó hazahozatala külföldről

Autószállítás Pest megye

autó szállítása külföldről

Autószállítás külföldről

Tréleres autószállítás belföldön és külfödön. Szolgáltatásunk igénybevétele során biztosítjuk, hogy a körülményekhez képest a lehető legkellemesebb élménnyé tesszük a kellemetlen helyzetet.

Blackjoe autószállító belföldön és külföldön is pontos munkavégzéssel válllja a műszaki hibás, balesetes vagy újonnan vásárolt járművek szállítását. 

Hívás most!