Tréleres autószállítás belföldön és külföldön

 

Megbízható autószállítóra van szüksége, hogy mozgásképtelen vagy használtan vett autóját elszállítsa? A Black Joe Autómentés eddig már több, mint 700.000 kilométert tett meg balesetmentesen és több száz ügyfélen segítettünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot már most és beszéljük át a részleteket!

Legyen szó akár sürgős, akár előre betervezett munkáról, készséggel állunk rendelkezésére.

 

Autószállítás a nap 24 órájában

 

Az autószállítás a nap 24 órájában elérhető, így az sem probléma, ha éjszaka is utaznunk kell. Nagyméretű terepjárónkban Ön is elfér és velünk tarthat, míg autója szakszerűen rögzítve követi Önt a tréleren.

Ha egy motort kell hazahozni egy másik városból vagy külföldről, az sem jelent gondot a szállítás során, bármilyen felépítésű motor mozgatását meg tudjuk oldani. Legyen szó sportmotorról, chopperről vagy háromkerekű modellekről, biztosan fel fog férni a trélerre.

 

Nagyobb autók sem jelentenek akadályt autószállítás során

 

Nem bízzuk a véletlenre a munkát, 6 tonnás csörlőnkkel a nagyobb gépjárműveket is a trélerre tudjuk emelni. Az Ön autója akár 210 centiméter széles, 600 centiméter hosszú vagy 2320 kilogramm tömegű is lehet, akkor is el tudjuk szállítani! Nagy tapasztalattal rendelkezünk még a nehezebb járművek szállítása területén is.

 

Házhoz vagy szervízbe szállítva

 

A kiválasztott autót partnerszervizünkbe is vihetjük, de ha Önnek más tervei vannak vele, akár otthonánál is letehetjük. Nem számít a távolság, az elmúlt évek alatt rövid és hosszútávú fuvarokat is egyaránt sikerrel teljesítettünk.

 

Autószállítás szolgáltatásunkkal egész Európában rendelkezésre állunk

 

A tréleres autószállítás Magyarországon és egész Európában is elérhető, így nincs akadálya a külföldi utaknak sem. Csak mondja el, hol kell felvenni a gépjárművet, és a részletek megbeszélése után már indulunk is.

Számos külföldi országot beutaztunk már ügyfeleink megbízásából Magyarországon kívül is.

 

Autószállítás kapcsán jártunk már:

 

 • Nyugat-Európában: Ausztria, Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Svájc, Franciaország, Olaszország, Monaco, Norvégia
 • Kelet-Európában: Szlovákia, Lengyelország, Románia
 • Balkánon: Szlovénia, Horvátország, Görögország, Szerbia, Montenegró

 

Autószállítás fix díjakkal, meglepetés nélkül

 

Tudjuk, hogy az autószállítás sokszor lutri, de mi kizárólag az előre megbeszélt díjakat számítjuk fel a munka során. Így Önnek nem kell további kellemetlen meglepetésekre készülnie és autója ügyintézésére koncentrálhat.

 

További autókkal kapcsolatos szolgáltatásaink

 

Tréleres autószállítás mellett számos más szolgáltatással is állunk rendelkezésére, legyen szó autómentésről, szervizelésről vagy vizsgáztatásról. Önnek nem kell mást tennie, mint megadni nekünk a részleteket, a többiről már mi gondoskodunk. Így azt is vállaljuk, hogy a más országból hazaszállított autót a külföldi úttal Magyarországra hozzuk, majd segítünk a papírmunka intézésben, vizsgáztatásban, honosításban is.

Válassza Ön is a Black Joe Autómentést, csatlakozzon több száz ügyfelünkhöz, akiknek már probléma nélkül segítettünk az autószállítás során. Utazzon kényelmesen autónkban, beszélgessünk el kellemesen a hazaút során. Megnyugodhat, hogy az autója biztonságban hazaér, legyen szó belföldi vagy külföldi útról!

Magas összegű szállítmánybiztosításunkkal nem vállal kockázatot sem amennyiben igénybe veszi autószállítás szolgáltatásunkat!

 

Autószállítás szolgáltatásunk igénybe vehető:

 

 • személygépkocsi szállítás,
 • kisteherautó szállítás,
 • mezőgazdasági gép szállítása,
 • speciális munkagépek szállítása,
 • motorszállítás,
 • illetve bármilyen jármű szállítása kapcsán, amely max. 210 cm széles,
 • 600 cm hosszú és 2320 kg és
 • 6 tonnás csörlővel felhúzható.

 

Keressen minket bizalommal autó szállításával kapcsolatban is!

 

Gyors, olcsó, profi – Black Joe

tréleres autószállítás BudapestTréleres autószállítás Budapest

autószállítás NémetországAutószállítás külföldről

fabódé szállítás Büfékocsi szállítás

autó vásárlás külföldrőlTréleres autószállítás Hollandiából

autó hazahozatala külföldrőlAutó hazahozatala külföldről

autó szállítása külföldrőlAutó szállítása külföldről

Call Now ButtonHívás most!