Autószállítás Albánia területéről vagy autómentés Albániából? Hívjon minket!

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetközi autómentés és autószállítás Albánia területén is.  Több kollégával összefogva, hamar el tudjuk érni. Amennyiben autópályán hagyta cserben az autója, próbálja meg lehetőség szerint elérni valamelyik parkolóját. Ha sikerül, ha nem hívjon minket, mi azonnal indulunk megmentésére!

Legyen az személyautó mentés, furgon mentés vagy motor mentés, megoldjuk. 0-24 órában állunk készenlétben, bármikor hívhat! 

Hívjon akkor is bizalomal, ha nem sürgősségi mentésről van szó, de Albániából szeretné működésképtelen autóját hazaszállítani. A megbeszélt időpontban érkezünk az egyeztetett helyszínre. 

 

Tréleres autómentés, atószállítás Albániából gyorsan, olcsón, profin, megbízhatóan.

 

Autómentőnk azonnal indul Önért Albániából történő autómentés és autószállítás esetén is. 0-24 autómentés és autószállítás. 

Autómentés Albániából előre megbeszélt, konkrét árak, kivonulási díj nélkül! 

Autómentés árak az áraink menüpont alatt találhatók. Mindig az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nem számítunk fel rejtett díjakat!

Érdemes letölteni az applikációnkat is, amivel nagyon gyorsabb tud segítséget kérni, ráadásul kérdés nélkül be tudjuk azonosítani földrajzi helyzetét.

Erről több infót talál az Applikáció menüpontban. Gyors autómentés 0-24 órás szolgálattal.

Autómentés Albánia területéről is

automentes autoszallitas albania terkep

Ügyfeleink véleménye:

Egy nagyon kedves,pontos, megbízható embert ismerhettünk meg Joe személyében. Az egész út alatt kényelemben biztonsàgban éreztük magunkat. Mégegyszer nagyon szépen köszönjük neki a mentést és tovàbbi sok sikert kívánunk neki az élet minden területén! Mindenkinek csak ajànlani tudom!

Debreceni Szandra

Pozitív: Minőség, Pontosság, Szakszerűség, Érték

Nagyon segítőkész, kedves sofőr. Megbeszélt időre érkezik. Korrekt ár. Örülök hogy Megtalálta ezt a vállalkozást. Mindenkinek merem ajánlani.

Lakatos Kata

Köszönjük a profi és gyors segítséget és a segítőkészséget! Csak ajánlani tudom, minőségi szolgáltatás teljesen megfizethető áron!

Lilla Bartha

Több, mint 500.000 probléma mentesen megtett kilométer, több száz megmentett autóval és ügyféllel  a hátunk mögött, maximális elégedettségre törekszünk mind kedvező árainkkal, gyorsaságunkkal, mind egyedülálló, átfogó szolgáltatásainkkal legyen szó autómentésről vagy autószállításról albán területen is. 

 

Fontos

Ha nem sikerült eljutnia parkolóba:

  • Lerobbanás esetén kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Azonnal hívjon segítséget (applikációnkat letöltve még gyorsabban megtaláljuk)
  • Vegyen fel láthatósági mellényt 
  • Szálljon ki a gépjárműből
  • Óvatosan helyezze ki a fényvisszaverős elakadásjelző háromszöget
  • Menjen a szalagon kívül, hogy elkerülje a balesetet és gázolást és várjon a segítségre
autómentés Montenegro

Autómentés Albániából – Autószállítás Albánia – Autómentő Albánia

Keressen még bennünket:

Kisgépmentés Albánia – tréleres autómentés Albánia – furgonmentés Albánia – motormentés Albánia – kisbusz mentés Albánia – tréleres autószállítás Albániából

Tréleres autómentőnk 210 cm széles, 600 cm hosszú és 2320 kg teherbírással rendelkezik. Bármit elviszünk, amit 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni a trélerre. 

Igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre vagy az autót partnerszervízünkbe szállítjuk, ahol előre egyeztetett, méltányos árakkal vállalják a javítást. 

Nem hagyjuk magára a bajban! Gyorsak, pontosak és segítőkészek vagyunk. Tréler és szerszámok mellett mindig van nálunk pár segítő, megnyugtató szó is. Non-stop rendelkezésre állással. 

Autómentés Albániából? Bármely területen is robbant le járműve, mi gyorsan megtaláljuk és biztonságos helyre szállítjuk Önnel együtt. Ne késlekedjen, hívjon bennünket azonnal a mielőbbi segítségért!

Blackjoe autómentő nem hagyja magára a bajban!

 

Hívjon, írjon nekünk és azonnal indulunk a megmentésére, legyen szó személyautóról, kisbuszról vagy motorról, hiszen minden perc számít! Tudjuk milyen kellemetlen, amikor nyaralás vagy üzleti út közben lerobban az autó Albániában vagy  balesetet szenved és nem tudja hova fordulhatna segítségért. 

Black Joe autómentő Albánia területére is azonnal indul Önért!

Akár lerobbant, baleset történt vagy műszaki hiba esetén járművét szakszerűen rögzítjük és a lehető leghamarabb elszállítjuk a helyszínről, hogy minél gyorsabban haza juthasson.

Gyors, non-stop autómentés Albániából is. Mindegy, hogy autópálya vagy nyaraló övezetben történt a baleset vagy műszaki hiba esetén van szüksége Blackjoe autómentés, autószállítás segítségére

Autómentés és autószállítás Albániából? Hívjon minket!

 

Hívás most!