Weboldal ajánló

vitorlás oktatás

Víz, napsütés, szél: vitorlázás

Vitorlás tanfolyam – Balaton! Mi kellhet még egy tökéletes nyár kezdetéhez? Kezdje a szezont már hajós engedéllyel a kezében és garantált lesz a nyári feltöltődés. A vitorlás jogosítvány ára eltörül azokhoz az élményekhez képest, amelyek a nap, a víz és a szél általi boldogsághormonokat megtermelik. Mivel az elméleti anyagok akár online is elsajátíthatóak, a gyakorlati képzés pedig pár nap alatt elvégezhető, heteken belül boldog gazdájává válhatsz egy vitorlás vezetői engedélynek.
Az élmények pedig mindig megmaradnak a számodra. Válj te is tagjává a boldog balatoni vitorlázók csapatának!

e-hulladek

Elektronikai hulladék feldolgozás

A veszélyes elektronikai hulladék megfelelő feldolgozása mindannyiunk érdeke. A GWR modern technológiával dolgozza fel megunt elektronikai eszközeinket, valamint műanyag hulladék feldolgozás révén is csökkentik a környezeti terhelést. Elektronikai hulladék leadása Budapest körzetében, ahol biztosan megfelelően kerülnek feldolgozásra megunt eszközeink, hogy visszakerülhessenek a felhasználási láncba. Modern technológiával, a legminimálisabb környezeti terhelés érdekében.

lemezkerítés

Lemeztermékek magyar gyártótól

Minőségi bádogos termékek, trapézlemezek, cserepeslemezek, trapézlemez kerítés elemek és ereszcsatorna rendszerek a gyártótól. Bádogos gépek és szerszámok is megtalálhatók kínálatukban. Kivitelezéssel is állnak az érdeklődők szolglatára. Gyors gyártással, házhozszállítással is megkönnyítik a kivitelezők és az építkezők életét, hogy minél gyorsabban haladjon a munka. Magas minőségű termékekkel és kimagasló ár/érték arányú cserepeslemez árak várják a Kéri Bádog honlapján és a webáruházban.

Hívás most!