Üzemanyag változás

okt 9, 2018 | közlekedés

Üzemanyag változás 1

2018. Október 12 – től megváltoznak az Európai Unióban az üzemanyagok jelölései.

A benzin “E” jelzést, a gázolaj “B” jelzést fog kapni. Szerencsére fent maradnak a régi jelzések is egy darabig, talán így kevésbé lesz kavarodás. Figyeljetek oda, mert nem igazán jó ha összekeveritek.

Ha mégis megtörténne, két verzió van:

  • Ha tankolásnál azonnal észreveszitek, hogy rosszat tankoltatok, NE INDÍTSÁTOK BE AZ AUTÓT! Toljátok félre, hogy ne legyen útban, és azonnal hívjatok minket, kérjetek autómentést tőlünk.
  • Amennyiben tankolás, és a kútról való távozás után leáll az autó, próbáljatok vele félregurulni, és biztonságosan leparkolni. Ha kell, kérjetek segítséget a félreparkoláshoz. Ezután hívjátok a telefonszámunkat (+36702079554), és ott éjjel-nappal kérhettek autómentést.

Mivel mi éjjel-nappal rendelkezésre állunk, bármikor kérhettek tréleres autómentést, mi pedig azonnal szervízbe juttatjuk az autókat.

Jó utat!

Kapcsolódó bejegyzések

7 tipp a téli vezetéshez:

7 tipp a téli vezetéshez:

Érdemes már a tél beköszönte előtt téliesíteni és átvizsgálni, vagy átvizsgáltatni az autót, hogy...

Kapcsolódó bejegyzések

Sebességhatárok Ausztriában

Lassan kezdődik a síszezon. Nyugati szomszédunknál kicsit jobban kell figyelni, mint valaha. A rend éber őrei sokszor vannak kint az út szélén, és pisztoly formájú sebességmérő eszközt használnak....

Jogvédelem

Jogvédelem mindenkinek! Ha esetleg valakit érdekel, keresse nyugodtan a kép alján szereplő hölgyet. Kapcsolódó bejegyzések

Hívás most!